Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
děti a mládež

Za zrcadlem - 20%
Že prý noční můra odezní, když si o ní s někým popovídáte. No, tak to u mě v Klubu nočních můr teda neplatí! Jmenuji se Anička Záhrobská a vítám vás na mojí další strašidelné přespávačce. nejlepší kamarádky, až jednou po prázdninách se Abigail vrátila do školy jako vyměněná.
děti a mládež
Ukázky

Za zrcadlem

169 Kč
135 Kč
Záhada Kvílející čarodějnice - 20%

MAGIe se nikdy nesmí zneužívat. . . Raven Kouzelná si je vědoma toho, že existují přísná pravidla pro kouzlení na veřejnosti. Když ve škole v městečku Twinhills začne docházet k podivným událostem, které vyvrcholí vraždou pana Okurčáka, napadne ji, že její rodina nemusí být v širokém okolí jediná, která má kouzelné schopnosti.

děti a mládež
Ukázky

Záhada Kvílející čarodějnice

249 Kč
199 Kč
Zlomená láska - 20%
(1x)

Jeho pečlivě skrývaná tajemství začínají vyplouvat na povrch. Bude ho i přesto dál milovat? Pokračování romance Zatracená láska. Anna a Maddox překonali nedůvěru okolí i nesouhlas Anniných rodičů a konečně tvoří oficiální pár.

děti a mládež
Ukázky

Zlomená láska

279 Kč
223 Kč
Zůstaň - 20%
Když se její rodina přestěhuje do azylového domu v úplně novém městě, obrátí se Piper celý život vzhůru nohama. Stýská se jí po domově, kamarádech i soukromí – a je nešťastná z toho, že ji v nové škole ocejchovali jako bezdomovkyni.
děti a mládež
Ukázky

Zůstaň

209 Kč
167 Kč
Žila jsem s hlavou v oblacích - 20%
Ema je sedmnáctiletá středoškolačka, která si nerozumí s nevlastním otcem. V době, kdy krize v rodině vrcholí a ona musí odejít z domova na internát, pozná svou první lásku, staršího Michala.
děti a mládež
Ukázky

Žila jsem s hlavou v oblacích

79 Kč
63 Kč
Amari a Noční bratři - 20%
(2x)
Fantasy, kterou si zamilujete! Epické dobrodružství vynalézavé hrdinky Amari Petersové, dívky s nelegální magickou schopností, je konečně tady! Objevte nadpřirozený svět plný kouzel, zkoušek, nebezpečí, dobrodružství a bytostí, které vás překvapí.
děti a mládež
Ukázky

Amari a Noční bratři

258 Kč
206 Kč
Anetka a vánoční hvězdička - 20%
Laskavý příběh malého děvčátka, situovaný do předvánočního času. Souběh přátelského vztahu ke zvířátkům i přírodě, hodnoty kamarádství, zážitky ze školky, hry na sněhu, to vše tvoří příjemně laděný celek k dětskému naslouchání.
děti a mládež
Ukázky

Anetka a vánoční hvězdička

89 Kč
71 Kč
Bubáček a Myšošlap - 20%
Lukáš má báječného kamaráda. Není to kluk ani holčička, dokonce ani pes či kočička. Je to hodné strašidýlko Bubáček. Však už ho možná znáte z první knížky! Tentokrát oba kamarádi řeší záhadu ztracených jízdních kol.
děti a mládež
Ukázky

Bubáček a Myšošlap

149 Kč
119 Kč
Bubáček a zlobivá závěj - 20%

Bubáček se vrací v zimním příběhu plném her a dobrodružství. Bavte se a luštěte s přiloženým pracovním sešitem! Venku napadl sníh a Bubáček má hotové Vánoce – tohle je totiž jeho první zima! A hodlá si ji pořádně užít.

děti a mládež
Ukázky

Bubáček a zlobivá závěj

179 Kč
143 Kč
Bydlí u nás strašidlo - 20%

Tento podnájemník nikoho neděsí. Právě naopak. Je s ním kopa švandy! Bráchové Jakub, Tomáš a Adámek mají zvláštního kamaráda. Našli ho v lese, a i když je to strašidlo, ani trochu se ho nebojí. Ťulíka život o samotě netěšil, a tak rodiče svolili a nastěhoval se k nim.

děti a mládež
Ukázky

Bydlí u nás strašidlo

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 601 - 610 z 862 položek
<< < 1 .. 59 60 61 62 63 .. 87 > >>