Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
historie a fakta

Cesta vojáka - 20%
Kniha Cesta vojáka představuje osobní příběh, ve kterém autor zachytil svou vlastní cestu – od své motivace pro vstup do armády přes zážitky během základní vojenské služby až po tvrdý výcvik a mnohaleté působení ve službě jako profesionální voják, během které se zúčastnil i čtyř misí v Afghánistánu.
historie a fakta
Ukázky

Cesta vojáka

189 Kč
151 Kč
Evropa v plamenech - 20%
Publikace mapuje historii protifašistického odboje v letech 1939–1945 v jednotlivých evropských zemích a hodnotí význam, který odbojové hnutí pro dějiny druhé světové války mělo.
historie a fakta
Ukázky

Evropa v plamenech

129 Kč
103 Kč
Historik a diplomat Vlastimil Kybal - 20%
Historik a diplomat Vlastimil Kybal (1880-1958) patří k předním českým osobnostem 20. století. Předkládaný titul je věnován této osobnosti.
historie a fakta
Ukázky

Historik a diplomat Vlastimil Kybal

320 Kč
256 Kč
Krušné hory ve švédském sevření - 20%
(1x)
Publikace představuje vývoj třicetileté války v méně probádané oblasti českého Krušnohoří v období čtyřicátých let 17. století, tedy v době, kdy se tato hranice stala pro časté vpády nestabilní a nebezpečnou.
historie a fakta
Ukázky

Krušné hory ve švédském sevření

119 Kč
95 Kč
Krve po kolena - 20%
„Byla bitva, byla, tam u Solferina, teklo tam krve moc, krve po kolena…," zpívalo se u nás před sto padesáti lety. Italská bojiště byla vždy místy, kam generálové z Vídně rádi posílali pluky a prapory z českého království.
historie a fakta
Ukázky

Krve po kolena

179 Kč
143 Kč
Labyrintem revoluce
(1x)
Historik Jiří Suk v knize Labyrintem revoluce: Aktéři, zápletky a křižovatky jedné politické krize pojednává o československé listopadové revoluci roku 1989 syntetickým způsobem, na základě důkladného studia, s kritickým nadhledem.
historie a fakta
Ukázky

Labyrintem revoluce

398 Kč
Marie Terezie: záhady a mystéria - 20%
Jaké byly klíčové okamžiky vlády Marie Terezie? Barokní období, do kterého se jediná česká panovnice narodila, bylo bohaté kulturou i množstvím pověr a předsudků. Objevovalo se několik zázračných a pozoruhodných událostí, které ovlivňovaly dobu i vnitřní svět panovnice – její vztahy k církvi a náboženské víře.
historie a fakta
Ukázky

Marie Terezie: záhady a mystéria

199 Kč
159 Kč
Mata Hari z Chebu - 20%
Československá zpravodajská služba (2. oddělení hlavního štábu Československé armády) byla ve třicátých letech minulého století pověstná svou vysokou profesionalitou a výkonností.
historie a fakta
Ukázky

Mata Hari z Chebu

89 Kč
71 Kč
Neobjasněné záhady 2. světové války - 20%
Během druhé světové války se ztratila spousta důležitých událostí v mlze a chaosu konfliktu.
historie a fakta
Ukázky

Neobjasněné záhady 2. světové války

229 Kč
183 Kč
Nezlomný - 20%
Velitel elitního týmu Navy Seals, Thom Shea, odjíždí na nejriskantnější misi své vojenské kariéry. Před odjezdem slíbil své manželce, že jejich dětem napíše něco o sobě, o tom, jaký je člověk, o své motivaci, o vůli překonávat překážky - aby alespoň takto blíže poznaly svého otce, pokud by se z války nevrátil.
historie a fakta
Ukázky

Nezlomný

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 591 - 600 z 747 položek
<< < 1 .. 58 59 60 61 62 .. 75 > >>