Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
příběhy

Popletený svět
Babička se nemůže dočkat, až přijede její vnučka Bětka. Nechápe, jak se jí ve velkoměstě, kde jsou mraky lidí, může líbit. Bětka je zas v Jiříkově vidění u babičky na vesnici.
příběhy
Ukázky

Popletený svět

189 Kč
Vlk a já
Jonáš najde v lese štěně chycené do medvědí pasti. Protože mu rodiče psa zakázali, Jonáš schová štěňátko u sebe v pokoji.
příběhy
Ukázky

Vlk a já

212 Kč
Červené klubíčko
Dvojčata Miu a Maxe zavede noční dobrodružství do strašidelného lesa. Jindy by se sem neodvážili, ale kdo by odolal vábení oživlého červeného klubíčka? Jeho nit povede děti knížkou od jedné podivuhodné lesní příšery ke druhé.
příběhy
Ukázky

Červené klubíčko

209 Kč
Můj brácha Tornádo
(3x)

Příběh sportovce Jonáše, který je rychlý jako tornádo, A taky tak ničivý. Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD.

příběhy
Ukázky

Můj brácha Tornádo

179 Kč
Myší knížka
(2x)
Petr Chudožilov, povídkář, fejetonista, esejista a autor pohádek, jehož dílo bylo oceněno Čestnou listinou IBBY a prestižní Evropskou cenou za nejlepší německou pohádku, se vrací i k těm nejmladším českým čtenářům s nesentimentálně poetickou knížkou, která vychází v překladu samotného autora po dvaceti letech od prvního vydání v německém jazyce.
příběhy
Ukázky

Myší knížka

209 Kč
Teta to zase plete

Jak se dají poplést pohádky? Přečtěte si třeba, jak čert a Káča tahali velikou řepu. Popletené pohádky? S tetou Bětou si jich užijete! Malí čtenáři kteří znají pohádky budou kulit oči, například jak princeznu Zlatovlásku musí Jiřík zachraňovat jako kdysi slepička svého kohoutka.

příběhy
Ukázky

Teta to zase plete

149 Kč
Strom přání
"Když v předvečer narozenin vlezeš do postele levou nohou napřed, a než si lehneš, převrátíš polštář, pak se může stát cokoli," píše William Faulkner v kouzelném, rozmarném příběhu.
příběhy
Ukázky

Strom přání

149 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 57 položek
<< < 1 .. 4 5 6