Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2022
humor

Saturnin
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
humor

Saturnin

405 Kč
Milovaní parchanti
(10x)
Kniha se na první pohled jeví, jako dětská.Ale doporučuji i v úvodu mé knihy to zdůzňuji, že to tak úplně není:-) Kniha je určená spíše pro rodiče.
humor

Milovaní parchanti

252 Kč
Opouštím ostrov
(1x)
Mohl jsem být uklízečem v nemocnici. Mohl jsem utonout v hluboké noci uprostřed přehrady. Kormidlovat plachetnice na Jadranu, hrát na klavír v koncertních sálech nebo být gynekologem.
humor

Opouštím ostrov

89 Kč
Čtvrteční klub amatérských detektivů
(3x)
V poklidné vesnici pro penzisty se jednou týdně scházejí čtyři přátelé, aby vyšetřili nevyřešené vraždy. Když je však místní developer nalezen mrtev, „Čtvrteční klub amatérských detektivů“ se ocitne uprostřed svého prvního skutečného případu.
humor
Ukázky

Čtvrteční klub amatérských detektivů

358 Kč
Milý Bene
Milý Bene… tak začínají všechny příběhy, pocity a vzpomínky, které si autorka vyměňuje s bratrem své první lásky. Z očí do očí by si toho určitě tolik neřekli, ale dopisy unesou intimní tajemství, trapasy, kritiku a také v nich lze vyjádřit touhy.
humor

Milý Bene

269 Kč
Muž jménem Ove
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
Nadělat prachy
Další z knih známého autora Terryho Pratchetta. Kdo by si nepřál být tím mužem, který vede ankh-morporskou mincovnu a banku? Je to kšeft na celý život. Ale jak Vlahoš von Rosret velmi rychle zjistí, život nemusí být vždycky dlouhý ...
humor

Nadělat prachy

266 Kč
Jako veš v kožichu
(1x)
Nový případ svérázné učitelky Josefíny Divíšková a šarmantního komisaře Tvrdíka.
humor

Jako veš v kožichu

314 Kč
Nasraná máma 2
Porodila jsem. Události rázem nabraly nečekaný spád. Bum, prásk, dítě a k němu nepřeberné množství informací. Můj mozek hlásí ihned v prvních hodinách přetížení. Kdo mohl čekat, že toho bude tolik. Je to dítě! Není to urychlovač částic.
humor

Nasraná máma 2

441 Kč
Víc než žena
Autorka bestselleru Jak být ženou se vrací. Starší a zkušenější — a ještě vtipnější!
humor

Víc než žena

296 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 665 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 67 > >>