Nejprodávanější audioknihy v roce 2022

Proces
(1x)
Audiokniha představuje slavný román, jehož autorem je Franz Kafka, pojednávající o osudu člověka v nepochopitelném soukolí byrokracie čte Jiří Ornest.
Ukázky

Proces

169 Kč
Noc v Lisabonu
Na útěku z vyšinuté Evropy roku 1942 se potkali v úřední džungli lisabonského přístavu, kde je běžencům z Německa a dalších okupovaných zemí někdy dopřáno vmáčknout se na loď do Ameriky.

Noc v Lisabonu

386 Kč
Pět neděl v balóně
(1x)
První román Julese Verna v převyprávění Ondřeje Neffa. Tři odvážlivci v balónu versus nehostinná Afrika.

Pět neděl v balóně

349 Kč
Povídky a jedna báseň - 18%
(3x)
Povídky skutečně jedna báseň, v nichž je humor různě poschovávaný, ale zcela patrný.

Povídky a jedna báseň

373 Kč
304 Kč
Smrt talentovaného ševce
Městečkem Opolná otřese vražda. Vrahem je někdo z místních. Mrtvého Rambouska tu neměl nikdo rád. Kapitán Exner, který sem přijel na dovolenou, vyráží po stopě.

Smrt talentovaného ševce

296 Kč
Tajemství Velkého Vonta

Závěr stínadelské trilogie v podání Davida Matáska. Po neklidné éře bezvládí ve Stínadlech zvítězilo vontské hnutí Žlutý květ.

Ukázky

Tajemství Velkého Vonta

399 Kč
To nejlepší z díla velkého humoristy - 18%
Muži v ofsajdu, Bylo nás pět, Povídky pana Kočkodana, Pan Selichar se osvobodil a další povídky. Výběr ze zvukového záznamu díla jednoho ze čtenářsky nejoblíbenějších autorů.

To nejlepší z díla velkého humoristy

392 Kč
320 Kč
Trosečníci z Vlašťovky
(1x)
Nadčasový prázdninový román plný zážitků dětských hrdinů, které po ztroskotání lodi čekají nesčetná dobrodružství na souši.

Trosečníci z Vlašťovky

359 Kč
Zápisky z blázince
Legendární divadelní režisér se v roce 1975 ocitl za zdmi bohnické psychiatrické léčebny. Hledal zde ochranu před světem, který se jej rozhodl ponížit a zlikvidovat. Součástí terapie byl zápis krátkých, stručných postřehů a poznámek.

Zápisky z blázince

296 Kč
Zlatá zebra
Pro děti 5-8 let a všechny starší, kteří si chtějí zavzpomínat na své dětství.

Zlatá zebra

224 Kč
Fiškus a vánoční skřítek
Pro Fiškuse s Pettsonem jsou i Vánoce dobrodružstvím!

Fiškus a vánoční skřítek

305 Kč
Lord Edgware umírá
Čtvrtý baron Edgware byl tajnůstkář, měl svérázný vkus a prapodivné choutky.

Lord Edgware umírá

332 Kč
Válka s mloky
Slavná antiutopická sci-fi z roku 1936 pojednává o rase inteligentních mloků, kteří se napřed nechají využívat jako levná pracovní síla, ale po čase se jejich populace přemnoží a začne lidstvo ohrožovat.

Válka s mloky

359 Kč
12 pravidel pro život
(2x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.

12 pravidel pro život

359 Kč
Narcismus - vnitřní žalář
Narcismus a narcistická porucha osobnosti patří k mimořádně rozšířeným formám psychických obtíží dnešní doby. Audiokniha zkušeného terapeuta Heinz-Petere Röhra se zabývá osobitým způsobem vznikem této poruchy i jejím průběhem.
Ukázky

Narcismus - vnitřní žalář

198 Kč
Nadýchané pohádky
(2x)
Dechberoucí pohádky Arnošta Goldflama, Petry Soukupové, Petra Stančíka, Jiřího Stracha, Milady Rezkové, Bogdana Trojaka a Kláry Trojanové.

Nadýchané pohádky

200 Kč
Na západní frontě klid
(2x)
Nejslavnější autorův román z prostředí první světové války vypráví o generaci chlapců, kteří v roce 1914 rovnou ze školních lavic, s vlajícími prapory, nadšením a vojenskou hudbou táhli na jatka války.
Ukázky

Na západní frontě klid

299 Kč
Ekonomie dobra a zla
(3x)
Druhé, značně rozšířené a prohloubené vydání autorovy prvotiny publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje čtenáře po celém světě.
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

285 Kč
Brouk Pytlík
Kultovní kniha české dětské literatury s hlavním hrdinou v podobě dobrosrdečné, aktivní, popletené a tvůrčí broučí osobnosti, která s oblibou říká: „všechno vím, všechno znám“.

Brouk Pytlík

206 Kč
Klaun to zkouší znovu
Kníha Klaun si povídá s Bohem vyvolala okamžitě po vydání mimořádný zájem čtenářů a autor obdržel celou řadu ohlasů. Po několika letech se Jiří Suchý k tématu vrací a zpracoval řadu svých postřehů do volného pokračování. Audiokniha.

Klaun to zkouší znovu

270 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 50 > >>