Nejprodávanější audioknihy v roce 2022

Její konec
(5x)
Nový psychothriller Shari Lapeny odhalí další nebezpečné tajemství ukryté pod povrchem spořádané rodiny, a to znovu v příběhu plném stupňujícího se napětí a nečekaných zvratů.

Její konec

314 Kč
K moři
(1x)
Próza začínající autorky se značně vymyká kontextu současné české literatury. Tvarem i myšlenkou tato próza odkazuje k Virginii Woolfové a její — dnes již klasické — próze K majáku. Autoka za knihu obdržela Cenu Jiřího Ortena 2008.

K moři

251 Kč
Kdysi
(1x)
První díl vyprávění o životě odvážného židovského chlapce Felixe v okupovaném Polsku za 2. světové války. Příběh o naději v době, která naději nepřála.

Kdysi

359 Kč
Klášterem obchází ďábel
Po nečekané smrti Rudolfa Habsburského řečeného Kaše se na český trůn vrátil Jindřich Korutanský, manžel nejstarší dcery Václava II. Anny Přemyslovny. Melichar z Roupova i nadále zůstává v jeho službách jako královský soudce, ovšem...

Klášterem obchází ďábel

269 Kč
Kozák: Lovcem v Tajze
(1x)
Původní LP album 2 18 0425 "Jan Kozák Lovcem v tajze" vydal Supraphon v roce 1977 - nyní titul vychází poprvé digitálně.
Ukázky

Kozák: Lovcem v Tajze

62 Kč
Krize
(3x)
Harrison Foster je právník specializující se na řešení krizových situací.

Krize

269 Kč
Krysař
Námět vrcholného autorova díla vznikl podle staroněmecké pověsti. Ve městě jsou krysy a nejen ty čtyřnohé…

Krysař

314 Kč
Masopustní maškary
Napínavý detektivní příběh odehrávající se v polovině 13. století líčí první setkání druhorozeného syna pána z Chlumu s budoucím králem železným a zlatým.

Masopustní maškary

179 Kč
Mezi dvěma ohni
(1x)
Když ředitel jedné státní agentury ukončí před očima užaslé asistentky svůj život skokem z okna kanceláře, je to pro všechny z jeho okolí nepopsatelný šok.

Mezi dvěma ohni

314 Kč
Mrtvá a živá
Dramatický příběh s tajemnou a ponurou atmosférou líčí osudy Maxe de Wintera a jeho druhé manželky, s níž se po smrti své první ženy, oslnivě krásné Rebeky, která zemřela za podivných okolností, seznámí na dovolené v Itálii.

Mrtvá a živá

404 Kč
Můj přítel Maigret
„Haló! Jestli jsem znal nějakého Marcellina?… Jak?… Rybář?… Zkuste mluvit jasněji, Lechate… Nerozumím ničemu z toho, co mi vyprávíte… Týpek, který žije v bárce… Dobře… Tvrdí, že je mým přítelem?… Co?… Tvrdil?… Je mrtev… “

Můj přítel Maigret

287 Kč
Nepromarni svůj život
Autor dává posluchačům odvahu žít, aby po sobě mohli nechat ve světě stopu, která ho promění ve světlejší, vřelejší a lidštější místo pro všechny.

Nepromarni svůj život

314 Kč
Nezapomeň na zlé časy
(1x)
Čtenáři se dostává do rukou deník obyčejného vojáka wehrmachtu, který narukoval na podzim 1942 do armády a byl nasazen na východní frontě. Popisuje své zážitky z bojů, ale také každodenní život vojáků.
Ukázky

Nezapomeň na zlé časy

398 Kč
O Pavlovi
(3x)
Audioknižní zpracování vzpomínek Dani Horákové na svého manžela, scénáristu a režiséra Pavla Juráčka, které byly oceněny Knihou roku Lidových novin 2020.

O Pavlovi

404 Kč
Poezie M. J.Lermontova a A. S. Puškina
Z komentáře Emauela Frynty k původnímu LP albu "Poezie M.J.Lermontova a A. S. Puškina" vydanému v Supraphonu v roce 1964 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně.
Ukázky

Poezie M. J.Lermontova a A. S. Puškina

62 Kč
Pojídačka hříchů
(4x)

Příběh o zradě, lsti, o smrtelném tajemství a mlčení .

Pojídačka hříchů

332 Kč
Před-svědčování

„Ochočte” si publikum a naučte se ho ovlivňovat v etických mezích Jak by to bylo nádherné, kdybyste dokázali přitáhnout publikum tak gigantickou silou, že by vás zkrátka nemohlo odmítnout. Chcete to umět?

Ukázky

Před-svědčování

399 Kč
Příhody telátka poplety
Na CDmp3 najdete 64 krátkých příběhů s telátkem popletou, maminkou krávou a tatínkem bejkem.

Příhody telátka poplety

314 Kč
Přípitek s vrahem
Podle známých kriminálních případů ze sedmdesátých a osmdesátých let, které se odehrály v různých krajích republiky, napsal zkušený autor I. M. Jedlička napínavé povídky, jejichž interpretace se ujal herec Norbert Lichý.

Přípitek s vrahem

297 Kč
Pyramida
(1x)
V těchto pěti úžasných příbězích odehrávajících se před úvodním dílem série Vrazi bez tváře sledujeme Kurta Wallandera na jeho cestě k sobě samému nejen jakožto detektivovi, ale také jako člověku.

Pyramida

332 Kč
Zobrazuji 981 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 48 49 50