Nejprodávanější tituly v roce 2022
zdraví a životní styl

Léčení silou přírody
Andreas Michalsen, primář Immanuelovy nemocnice v Berlíně a profesor klinické přírodní medicíny v berlínské univerzitní nemocnici Charité, podrobil vědeckému průzkumu tradiční postupy, jako je léčba pijavicemi, pouštění žilou, jóga či půst.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčení silou přírody

89 Kč
Léčivá síla bylin - 11%
Buďte vlastním lékařem: Přírodní léky byly používány po tisíciletí ve všech kulturách po celém světě, aby zmírňovaly nepohodlí a léčily nemoci. Přírodní léčiva obvykle nemají žádné vedlejší účinky, jsou levná a rychle po ruce.
zdraví a životní styl

Léčivá síla bylin

269 Kč
239 Kč
Léčivé byliny a duševní zdraví - 11%
Máte výkyvy nálady, stavy smutku či deprese, špatně usínáte nebo snad dokonce zapomínáte jména svých přátel? Navštívili jste lékaře a vaše potíže se dosud nezmírnily?
zdraví a životní styl

Léčivé byliny a duševní zdraví

251 Kč
223 Kč
Magické bylinky - 11%
V knížce jsou sesbírány známe, méně známe i zcela zapomenuté pověry a zvyky spojené s bylinkami doprovázené vtipnými kolážemi.
zdraví a životní styl

Magické bylinky

143 Kč
127 Kč
Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
zdraví a životní styl

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Spiritualita wellness - 20%
Návrat k wellness, a tedy k postupnému duchovnímu zotavování, bývá pozvolný. Stav wellness je založen na rekreaci, kdy „re“ znamená znovu a „creo“ utváření harmonie a rovnováhy především se sebou samým...
zdraví a životní styl
Ukázky

Spiritualita wellness

212 Kč
170 Kč
Superpotraviny - Tuzemské divoké rostliny - 11%
(1x)
Superpotraviny jsou všude okolo nás. Jestli jste si doposud mysleli, že pocházejí jen ze vzdálených zemí jako chia semínka nebo goji, můžete to nyní přehodnotit: rostlinné energetické balíčky pro detoxikaci a anti-aging.
zdraví a životní styl

Superpotraviny - Tuzemské divoké rostliny

287 Kč
255 Kč
Tuk není nepřítel - 11%
Kniha plná nových poznatků, které mohou ovlivnit zdraví!
zdraví a životní styl

Tuk není nepřítel

224 Kč
199 Kč
Úrazy ve sportu a jak jim předcházet - 11%
Autoři čtenáře seznamují se základními techniky statického tapingu, které mohou pomoci k doléčení již vzniklých poškození, ale zároveň se mohou využít i jako jejich prevence. Dále názorně ukazují konkrétní aplikace kinesiotapingu...
zdraví a životní styl

Úrazy ve sportu a jak jim předcházet

179 Kč
159 Kč
Žijte dobře, žijte dlouho - 11%
Kniha „Žijte dobře, žijte dlouho“ se podrobně zabývá tradiční čínskou filozofií Yang Sheng a možnostmi jejího využití pro zlepšení našeho života.
zdraví a životní styl

Žijte dobře, žijte dlouho

711 Kč
632 Kč
Zobrazuji 741 - 750 z 889 položek
<< < 1 .. 73 74 75 76 77 .. 89 > >>