Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
přírodní vědy

Konstruktéři raketového věku - 20%

Sto let strhujícího souboje v dobývání vesmíru! Karel Pacner, který je českou "jedničkou" v popularizaci kosmonautiky, přináší v nejnovější rozsáhlé publikaci fakta o tajném souboji vědy a techniky dvou světových velmoci o dobytí vesmíru, ve kterém se startem Gagarina měli navrch Sověti, ale s dobytím Měsíce zvítězili Američané.

přírodní vědy
Ukázky

Konstruktéři raketového věku

319 Kč
255 Kč
Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou - 20%
Peter Wohlleben čtenářům opět s využitím nejnovějších vědeckých poznatků a v kontextu svých vlastních zkušeností otevírá oči pro podivuhodné jevy přírody a ukazuje, jak blízcí si my lidé s přírodou jsme a nakolik s ní zůstáváme propojení.
přírodní vědy
Ukázky

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

295 Kč
236 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

přírodní vědy
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Anatomie rostlin - 20%
(1x)
Učební text "Anatomie rostlin" shrnuje základní poznatky o stavbě rostlin. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány rostlinné buňce, pletivům, primární a sekundární stavbě vegetativních orgánů a reprodukčním orgánům.
přírodní vědy
Ukázky

Anatomie rostlin

150 Kč
120 Kč
Beton a hlína
Klimatická krize se městům nevyhýbá. A lidé z měst se nevyhýbají klimatické krizi.
přírodní vědy
Ukázky

Beton a hlína

183 Kč
Do hlubin - 20%

Kniha, v níž děti za pomoci kapitána Záhady poznají tajemství a krásy podvodního světa, stejně jako úskalí jeho objevování. Milí suchozemci, vydejte se společně s kapitánem Záhadou na tajemnou plavbu světovými moři a oceány na palubě jeho ponorky.

přírodní vědy
Ukázky

Do hlubin

249 Kč
199 Kč
Milý Micíku, aneb Covid v Kocourkově - 20%
Jak se pozná „hodný“ a „zlý“ virus? Proč viry mutují, a můžeme to my, jejich lidští hostitelé, nějak ovlivnit? Jak to, že s počty nakažených se dlouho zdánlivě nic neděje, načež náhle a prudce vyskočí na několikanásobek? Na tyto a mnohé další otázky odpovídá známý biolog Jaroslav Flegr....
přírodní vědy
Ukázky

Milý Micíku, aneb Covid v Kocourkově

249 Kč
199 Kč
Co je nového v logice - 20%
Zajímá vás, kam se posunula logika od dvacátého století? Kde všude se logika uplatňuje? Co obnáší spojení logiky a lingvistiky nebo logiky a psychologie?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového v logice

160 Kč
128 Kč
Jak se dělá evoluce - 20%
(1x)
Cílem knihy je představit současnou evoluční biologii jako živý, bouřlivě se rozvíjející obor, založený nikoli na planých spekulacích, ale na exaktním, a přesto dobrodružném výzkumu.
přírodní vědy
Ukázky

Jak se dělá evoluce

349 Kč
279 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 20%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
přírodní vědy
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 204 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>