Ke stažení

Chemie na talíři: Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek?

Nakladatel: Grada 2021
Ihned
339 Kč

Anotace

„Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.“ Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první, a nádavkem dostanete ještě obrovské množství překvapivých, zábavných, zajímavých a fundovaných informací o tom, jaké chemické a fyzikální...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Chemie na talíři
Autor:
Dvořák, Ondřej
Nakladatel:
Grada
EAN:
Doporučená prodejní cena:
339 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 208 stran, bez zabezpečení DRM, 10,7 MB ePUB ePUB, 21,3 MB Mobi Mobi, 5,5 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2021