Nejprodávanější Kniha v roce 2022
naučné

Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
naučné
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Pozdě bycha honiti - 11%
(2x)
Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.
naučné

Pozdě bycha honiti

269 Kč
239 Kč
Byl jednou jeden život – srdce - 11%
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu!
naučné

Byl jednou jeden život – srdce

269 Kč
239 Kč
Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech - 11%
(2x)
Věděli jste, že malé žirafy při narození padají z dvoumetrové výšky? Neuvěřitelná fakta o mláďatech ve druhé sbírce nevšedních atlasů od švédské autorky.
naučné
Ukázky

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech

269 Kč
239 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
naučné
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče - 11%
Jak přemýšlet o architektuře pro laiky i znalce od deseti do sta let. Albert Einstein kdysi řekl: „Pokud to neumíš jednoduše vysvětlit, tak tomu dostatečně nerozumíš.
naučné

Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče

899 Kč
799 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
naučné

Barvy

203 Kč
180 Kč
Desatero fair play - 11%
Respekt – úcta – ohleduplnost – slušnost. To jsou základní kameny fair play. A to nejen na sportovních kolbištích, ale především v každodenním životě. Seznamte se s desaterem fair play olympijské šampionky Šárky Strachové.
naučné

Desatero fair play

323 Kč
287 Kč
Kierkegaard a mořská panna - 11%
(1x)
Hluboko v moři, v korálovém paláci skrytém před lidskými zraky, žila princezna. Rodiče si jí vážili, zasnoubili s nejkrásnějším a nejsladším z mloků a byla prý nejšťastnější ze všech mořských panen. A přesto byla mladá princezna zoufalá...
naučné
Ukázky

Kierkegaard a mořská panna

233 Kč
207 Kč
Lesní zvířata: V životní velikosti - 11%
Stáli jste někdy tváří v tvář vlkovi? Zahleděli jste se hluboko do očí jelenovi nebo třeba lišce, jezevci, rysovi nebo snad divokému praseti a medvědovi? Ano, ve volné přírodě je to téměř nemožné, protože většina zvířat je velmi plachá.
naučné

Lesní zvířata: V životní velikosti

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 532 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 54 > >>