Nejprodávanější tituly v roce 2022
psi

Jak porozumět řeči psího těla
Dobrý vztah mezi člověkem a psem lze vytvořit pouze na základě správně fungující komunikace – k tomuto závěru došla Rosie Lowryová po třiceti letech praxe a studia v oblasti výcviku a řešení problémového chování psů.
psi

Jak porozumět řeči psího těla

233 Kč
Jezevčík
Tato knížka vám poskytne informace o všem důležitém, co byste měli vědět o výběru, péči a výchově jezevčíka. Dozvíte se, jak psa správně krmit i jak pečovat o jezevčíka s nadváhou.
psi

Jezevčík

116 Kč
Německý ovčák
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
Australský ovčák
O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech.
psi

Australský ovčák

629 Kč
Dog dancing
(1x)
V této u nás první publikaci seznamuje autorka začínající tanečníky nejen s figurami, ale radí, jak vůbec s tímto sportem začít a připravit tak mnoho zábavy jak pro nás, tak pro svého čtyřnohého mazlíčka.
psi
Ukázky

Dog dancing

149 Kč
Výchova malých psů
Světem na malých tlapkách. Psi malých plemen jsou ideální kamarádi - cítí se dobře v městském bytě, jsou bezproblémovými průvodci na cestách a potřebují méně pohybu než ti velcí. Ale i oni jsou opravdoví psi.
psi

Výchova malých psů

179 Kč
Domácí průvodce zdravím psů a koček
Populárně-naučná kniha, jejíž autorkou je mladá veterinární lékařka, je určena všem milovníkům psů a koček, kteří svým zvířatům chtějí dopřát tu nejlepší zdravotní péči.
psi

Domácí průvodce zdravím psů a koček

314 Kč
Klik a klid
Když mají naši psi problémy s chováním, znamená to nepříjemná omezení pro náš i jejich život a Emma Parsonsová nabízí revoluční řešení pro všechny, kteří se s podobnými potížemi potýkají.
psi

Klik a klid

422 Kč
Radost z cvičení psa
Kyra Sundanceová je světově uznávanou trenérkou psů a autorkou mnoha úspěšných a oceněných knih. Je nespornou autoritou v oboru, pořádá a vede četné tréninkové workshopy. Postupy, jak trénovat svého psa, jsou vysvětleny jasně, krátce a jednoduše.
psi

Radost z cvičení psa

314 Kč
Výchova a výcvik psa
Kniha předkládá zájemcům o kynologii teoretické poznatky a praktické zkušenosti s chovem, výcvikem a využitím psů – je vodítkem pro úspěšný chov, výcvik i využití psů služebních a pracov¬ních plemen.
psi

Výchova a výcvik psa

305 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 111 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 12 > >>