Nejprodávanější tituly v roce 2022
psi

Důvěrná zpráva o psech
(1x)
Proč psi dělají to, co dělají...
psi

Důvěrná zpráva o psech

395 Kč
Kynologická příručka
Odborná publikace, která poskytuje vysvětlení některých podstatných věcí důležitých pro chov psů. V první části přináší základní informace o výživě, tělovědě, plemenitbě, chovu a výcviku psa.
psi

Kynologická příručka

314 Kč
Malina pro slona
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
psi

Malina pro slona

350 Kč
Pes a lov
Výpravná publikace doplněná řadou originálních fotografií a ukázek ze starých tisků i historických pramenů se věnuje loveckým technikám v historii a současnosti.
psi

Pes a lov

449 Kč
Psí atlas
Znáte dobře psí plemena? Víte, jak vypadá trišonek, faxteriér nebo dharmatin? To vše a ještě mnohem více zjistíte uvnitř této knížky.
psi

Psí atlas

224 Kč
Štěně
Vychováváte štěně a zažíváte dost pekelné situace? Tento praktický, bohatě ilustrovaný rádce vám pomůže pohlížet na první týdny života se štěnětem realisticky jako na trochu šílené období, které však už mnoho lidí před vámi přežilo ve zdraví.
psi
Ukázky

Štěně

254 Kč
Záchranářská kynologie - - Teorie, data, zkušenosti
Psi dokážou se svým čichem skutečné zázraky. Ani dnes, v době sofistikovaných čidel a robotů, neumí lidé jejich práci nahradit, a při pátrání v rozlehlém terénu, plném překážek a všelijakých pachů různého původu, už vůbec ne...
psi

Záchranářská kynologie - - Teorie, data, zkušenosti

359 Kč
Dog frisbee
Dogfrisbee je flexibilní sport, protože se dá snadno upravit každému psovi na míru podle jeho zálib a schopností. Karin Actunová vás naučí, jak dovést sebe i psa k mistrovství tak, aby to upevnilo váš vzájemný vztah, pohodu a zdraví.
psi

Dog frisbee

269 Kč
Jak správně krmit psa
Stále více majitelů psů si láme hlavu nad tím, co dát do psí misky. A názory se široce rozcházejí. Jedno je však jasné: výživa psa by měla být zdravá a pestrá a našeho čtyřnožce by měla zásobovat vším, co v příslušných fázích svého života potřebuje.
psi

Jak správně krmit psa

134 Kč
Oblečky a doplňky pro psy
Kabátky, obojky, polštářky, svetříky i milé zábavné hračky. Vybavte svého čtyřnohého miláčka originálními doplňky, které mu sami uháčkujete nebo upletete.
psi

Oblečky a doplňky pro psy

224 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 109 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>