Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
stavba a úpravy

Kámen v okrasné zahradě - 20%
Kámen je krásný a trvanlivý materiál. Chcete si z něj vyrobit suchou zídku či terasu v zahradě? Nevíte kam umístit solitérní kamennou sochu?
stavba a úpravy
Ukázky

Kámen v okrasné zahradě

271 Kč
217 Kč
Ploché střechy - 20%
Ploché střechy byly dlouho v podvědomí laické i odborné veřejnosti vnímány jako střechy problémové. Dnes jsou spolehlivé nejen proto, že jsou na jejich provedení nabízeny kvalitní výrobky, ale i proto, že projektanti mají stále více informací.
stavba a úpravy
Ukázky

Ploché střechy

339 Kč
271 Kč
Obvodové konstrukce panelových budov - 20%
Kniha je určena pro projektanty, investory a majitele bytových domů, postavených některou z typových stavebních soustav a prefabrikovaných železobetonových technologií.
stavba a úpravy
Ukázky

Obvodové konstrukce panelových budov

166 Kč
133 Kč
Poruchy a rekonstrukce zděných staveb - 20%
Kniha pro odborníky zabývající se problematikou statických poruch a rekonstrukcí zděných konstrukcí, projektanty, dodavatele, investorské firmy, studenty vysokých škol stavebních.
stavba a úpravy
Ukázky

Poruchy a rekonstrukce zděných staveb

288 Kč
230 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
stavba a úpravy
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Stavební konstrukce z požárního hlediska - 20%
Publikace je určena především pro projektanty, inženýry, technické pracovníky stavebního zaměření, zabývající se požární problematikou a dále pro studenty středních a vysokých škol.
stavba a úpravy
Ukázky

Stavební konstrukce z požárního hlediska

254 Kč
203 Kč
Pokrývačství - 20%
Reprint knihy z roku 1948, která velmi podrobně zachycuje dnes už téměř ztracené umění řemesla pokrývačského. Poskytuje základní informace pokrývačským učňům, pokrývačům i projektantům o jednotlivých typech střech, krytinách a hlavně technologiích.
stavba a úpravy
Ukázky

Pokrývačství

251 Kč
201 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 67 položek
<< < 1 .. 5 6 7