Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
filosofie a náboženství

O mystické teologii / O božských jménech - 20%
(1x)
Kniha obsahuje dva stěžejní spisy Sv. Dionýsia Areopagity věnované "transcendentním otázkám" a teognózi.
filosofie a náboženství
Ukázky

O mystické teologii / O božských jménech

194 Kč
155 Kč
Cesta ke zklidnění mysli - 20%
Duchovní cesta, kterou ukazuje Osho, je dobrodružná výprava za poznáním funkcí mysli, nevědomí, podvědomí a vědomí, jejímž cílem je objevení toho největšího pokladu - vlastní přirozené podstaty.
filosofie a náboženství
Ukázky

Cesta ke zklidnění mysli

170 Kč
136 Kč
Muž, který miloval racky - 20%
V knize Muž, který miloval racky Osho netradičním způsobem podrobně rozebírá devět příběhů z dávných tradic zenu, taoismu, křesťanství a judaismu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Muž, který miloval racky

170 Kč
136 Kč
Technologická past - 20%
Vynálezy můžou být pro lidstvo požehnáním. A pro člověka katastrofou. V roce 2013 všechna světová média vydala zprávu o závěrech odborného článku - téměř polovinu současných pracovních pozic prý může nahradit umělá inteligence.
filosofie a náboženství
Ukázky

Technologická past

289 Kč
231 Kč
Etika pro dnešní svět - 20%
(1x)
Jeden z nejvýznamnějších myslitelů současnosti, tibetský duchovní vůdce dalajlama, předkládá v této knize výsledek svých celoživotních úvah o člověku, jeho životní cestě a hodnotách, které mu mohou pomáhat.
filosofie a náboženství
Ukázky

Etika pro dnešní svět

209 Kč
167 Kč
Krása jednoduchosti - 20%
(1x)
Tato kniha je určena všem, kteří chtějí vystoupit z nekonečného kolotoče soupeření a spotřeby a místo toho usilovat o život, který upřednostňuje ekologickou integritu Země, sociální spravedlnost a osobní klid a štěstí.
filosofie a náboženství
Ukázky

Krása jednoduchosti

254 Kč
203 Kč
Koány Mistra Au - 20%
Jsme to, co si myslíme, že jsme. Vše, co jsme, vychází z našich myšlenek. A našimi myšlenkami tvořme svět. ZEN je osobní cesta k osvícení, na jejímž konci hledající zjišťuje, že tu není žádná osoba a že tu ani nebyla žádná cesta.
filosofie a náboženství
Ukázky

Koány Mistra Au

99 Kč
79 Kč
Tak pravil Zarathustra - 20%
Filolog, filosof a básník Friedrich Nietzsche (1844—1900) patří k největším filosofickým géniům nejen svého 19. století, ale bezpochyby všech dob. On sám své veledílo Tak pravil Zarathustra z roku 1882 považoval neskromně za nejlepší knihu, jaká byla vůbec kdy napsána.
filosofie a náboženství
Ukázky

Tak pravil Zarathustra

249 Kč
199 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
filosofie a náboženství
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Spravedlnost: Co je správné dělat - 20%
(1x)
V knižním zpracování populárního televizního pořadu profesora Michaela Sandela (Harvard) se čtenáři představují svižně a vtipně psané kapitoly, bohatě doplněné aktuálními příklady problematiky spravedlnosti.
filosofie a náboženství
Ukázky

Spravedlnost: Co je správné dělat

250 Kč
200 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 433 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 44 > >>