Nejprodávanější tituly v roce 2022
hudba

Present Past
Třetí řadové album Jaromíra Honzáka (též člena kapely Čikori Ivy Bittové a také skupiny bratrů Ebenů) Present Past nahrané s mezinárodní kapelou navazuje na jeho předchozí album Earth Life.
hudba

Present Past

224 Kč
Při mně stůj
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.
hudba

Při mně stůj

269 Kč
Sweet & Sour
Albu dominuje rytmicky přesná kytara a křišťálově čistý vokál zpěvačky, která suverénně frázuje bezchybnou angličtinou a umně pracuje s dynamikou svého jedinečného hlasu. Sestava výborných muzikantů a okouzlující Katka García. 11 skladeb irské hudby vás příjemně a pozitivně naladí.
hudba

Sweet & Sour

224 Kč
Zuma
Zuma je sedmé studiové album kanadského hudebníka Neila Younga, vydané u vydavatelství Reprise Records.
hudba

Zuma

647 Kč
Appetite For Destruction
Reedice alba Appetite For Destruction kapely Guns N' Roses z roku 1987.
hudba

Appetite For Destruction

800 Kč
Hodovnice
Hodovnice je původní staroslovanský název beskydské hory Godula. První a poslední písnička (Hodovnice a Godula) mají proto stejná slova i melodii (i když jde spíše o zaříkávání), rozdíl je v aranžích. Mezi těmito dvěma písničkami zazní devět dalších, které jsou odkazem na staré předkřesťanské zvyky.
hudba

Hodovnice

224 Kč
Try
Od debutu Shooba Dooba k Try urazily minuty kus cesty směrem k větší osobitosti a vlastnímu výrazu. Někde v polovině putování ke druhému řadovému albu Try, byl pak starý bubeník Stanislav Zíma nahrazen Emilem Valachem (ex Liquid Harmony a především rozličné formace Báry Basikové) - rozdíl nepřeslechnutelný!
hudba

Try

224 Kč
Korýši času
Sólové album zpěvačky Spirituál kvintetu sestavené z tradicionálů, převzatých skladeb i písní původních.
hudba

Korýši času

169 Kč
Patnáct kapek vody – The Best of UJD
Reprezentativní průřez šesti alby k 15. výročí založení kapely Už Jsme Doma. Disk doprovází buklet s lehce znepokojivými obrázky nehrajícího člena kapely, výtvarníka Martina Velíška.
hudba

Patnáct kapek vody – The Best of UJD

269 Kč
The Best Of Elvis Presley
Výběr toho nejlepšího od Elvise Presleyho v kompletu tří CD.
hudba

The Best Of Elvis Presley

224 Kč
Zobrazuji 881 - 890 z 901 položek
<< < 1 .. 87 88 89 90 91 > >>