Nejprodávanější e-knihy v roce 2022

Slyšet jeleny zpívat
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
Tajemství
(4x)

Všichni občas potřebujeme někoho, kdo nás zachrání Napínavé vyprávění o lidech v horách a horách mezi nimi, které už nejde obejít, ale dá se z nich spadnout a dá se v nich ztratit. Stejně jako v té šílené spoustě tajemství, co si v sobě pečlivě střeží dospělí i děti.

Ukázky

Tajemství

349 Kč
Panenka
(2x)
Když matka s dcerou najdou v moři starou panenku, netuší, že se samy chytily do vražedné sítě.
Ukázky

Panenka

382 Kč
Neděle odpoledne
(6x)
Každá rodina má své tradice. Některá má navíc i tajemství.
Ukázky

Neděle odpoledne

279 Kč
Vlk
(5x)

Oblíbený norský autor Samuel Bjork přichází s novými díly z detektivní série s vyšetřovateli Holgerem Munchem a Miou Krügerovou. Píše se rok 2001. Novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger Munch má za úkol vyřešit vraždu dvou jedenáctiletých chlapců.

Ukázky

Vlk

269 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(22x)
Mycelium je románová sága, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

198 Kč
Pán prstenů
(11x)
První díl trilogie Pán prstenů.
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
Hardware
Román Hardware je jedním z vrcholných děl kyberpunku a jako takový mimo jiné posloužil i jako prvotní inspirace ke vzniku RPG hry Cyberpunk a následně tak i k počítačové hry Cyberpunk 2077.
Ukázky

Hardware

348 Kč
Hněv draků
(1x)

Nemilosrdná epická fantasy na pomezí Hry o trůny a Gladiátora vypráví o světě zmítaném věčnou válkou a o mladíkovi, který se stane jedinou nadějí svého lidu na přežití. Národ Omehijců bojuje už bezmála dvě stě let ve válce, kterou nemůže vyhrát...

Ukázky

Hněv draků

398 Kč
Made in Korea
(1x)
Co je to Made in Korea? Někomu se vybaví kimčchi, K-pop, tradiční oděv hanbok, hospodářský zázrak na řece Han či severokorejská ideologie čučche.
Ukázky

Made in Korea

190 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>