Nejprodávanější e-knihy v roce 2022

Propast
(4x)
Je stará legenda horských vůdců o nadpřirozené síle shazující lidi do hlubin jenom strašidelná fáma, nebo obsahuje zrnko pravdy?
Ukázky

Propast

198 Kč
Normální lidi
(8x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
Ukázky

Normální lidi

198 Kč
Hrad ve Skotsku
(5x)
Na Skotskou vysočinu se pomalu snášejí první sněhové vločky a předvánoční závod s časem začíná!
Ukázky

Hrad ve Skotsku

339 Kč
Dámský gambit
(15x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
Ukázky

Dámský gambit

278 Kč
Trujkunt
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
Opona
(3x)
Román Opona je existenciální dystopií s prvky mysteriózního thrilleru.
Ukázky

Opona

259 Kč
Srdce Evropy
Román Pavly Horákové nabízí pozoruhodný dialog dvou vyprávěcích hlasů, které dělí více než sto let...
Ukázky

Srdce Evropy

298 Kč
Mechanicum
(2x)
Jak se plameny zrady šíří Impériem, Horus mobilizuje síly, které jsou mu loajální a intrikuje, aby rozvrátil nebo zničil ty, kdo stojí proti němu. Deváté pokračování cyklu Horovo kacířství.
Ukázky

Mechanicum

149 Kč
Odbočka v lesích
(7x)
Parta přátel vyrazí na dovolenou do opuštěné oblasti Beskyd. Po vydařeném začátku volna se ovšem všechno zvrtne v momentě, kdy narazí na neudržovanou odbočku v lesích.
Ukázky

Odbočka v lesích

279 Kč
Miliónový jeep
(3x)

Protagonista knihy je – podle zvolené autostylizace – představován postupně jako básník, dělnický vůdce, bankéř, milionář, Američan, mystik, filantrop či pyroman; ať už však na sebe bere jakoukoli roli, zůstává outsiderem.

Ukázky

Miliónový jeep

298 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>