Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
poezie

I ty v tom filmu musíš hrát
Písňové texty Ivana Huvara spojeného hlavně se skupinou Folk Team v podobě sbírky téměř stovky klukovsky rozpustilých, lyrických i filozofujících básní.
poezie

I ty v tom filmu musíš hrát

178 Kč
Jeden člověk
Po delší odmlce přichází autor s novou sbírkou Jeden člověk. Jedná se o sbírku neotřelou, byť by si jistě zasloužila být otřelou, což by svědčilo o tom, že je používaná a to velmi. Sbírka k smíchu či pláči, k rumu či k čaji.
poezie

Jeden člověk

135 Kč
Kup si vlastní
Básnická sbírka plná dloubavých point a literárních experimentů. Hodně věcí se na tomhle světě bere zbytečně vážně. Dělá to i poezie. A přesně do toho tahle knížka hází vidle.
poezie

Kup si vlastní

161 Kč
Magorova krabička

Básně z 80. let minulého století. Doslov František Stárek Čuňas.

poezie

Magorova krabička

242 Kč
Makroskop
Makroskop je přístroj, který ostří na cokoliv myslitelného, co svět nabízí. V jeho čočce se nejeví nic podřadné, vždy dává příležitost objevit ve věcech jejich poetiku.
poezie

Makroskop

179 Kč
Náhrdelník z klokočí
Ivan Fontana patří mezi přední české aforisty. Psaní těchto literárních útvarů se věnuje víc než 35 let. V této jeho sbírce jsou v první části nové básně, ve druhé pak aforismy.
poezie

Náhrdelník z klokočí

216 Kč
Nejkrásnější česká říkadla
Nejkrásnější česká říkadla, tato luxusní vatovaná kniha je plná známých i neznámých českých říkadel a písniček, které provázejí naše nejmenší od útlého dětství. Předávají se z generace na generaci a jsou určeny především pro rodiče a děti.
poezie

Nejkrásnější česká říkadla

413 Kč
Neutečeš, vole!
První, nejrozsáhlejší oddíl sbírky, nazvaný „Sentimenty“, představuje Františka Dryjeho, jak ho známe, v jeho sarkastické, řazavé, pronikavé a podnětné poloze, ve výrazu, který nedá čtenáři spočinout. Asociace neotřelé, obrazy překvapivé.
poezie

Neutečeš, vole!

206 Kč
Pes, který chtěl pokousat bouřku
Zamilovanost, láska, sebevražda a ztráta. Výběr básní zachycuje a popisuje vnitřní život a myšlenky autorky. Básně jsou řazeny chronologicky, jednotlivá témata se střídají.
poezie

Pes, který chtěl pokousat bouřku

134 Kč
Pět básní
Kamila Ženatá vytvořila site-specific instalaci Šťastná planeta (plast, 2021) jako vizuální pandán k pěti básním Milana Ohniska, jež vybrala ze sbírek Mé erbovní zvíře je strom (Druhé město, 2015) a Světlo v ráně (Druhé město, 2016).
poezie

Pět básní

500 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>