Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2022
poezie

Zamrzlé úsměvy
Album Zamrzlé úsměvy je poetické pásmo, kterému dali vzniknout Bolek Polívka a David Rotter, dlouholetí kolegové a přátelé.
poezie

Zamrzlé úsměvy

314 Kč
Uspávanky
Poezie, která se má číst dětem, aby lépe spaly. Obsahuje napínavé, dobrodružné a zábavné příběhy pro děti, např. Uspávanka s vosou, která píchla Viktorii, Uspávanka s plavčíkem a velrybou, Uspávanka s loupežníky a nebojácným chlapcem, atd.
poezie

Uspávanky

224 Kč
Jak se hladí duše
Sbírka soustřeďuje výběr básní a drobných esejistických textů, které je možno charakterizovat jako lyrické miniatury, tematicky vycházející z těch nejběžnějších situací a zážitků.
poezie

Jak se hladí duše

224 Kč
Káva se Suzanne
Koláž textů z básní a korespondence Suzanne Renaudové a Bohuslava Reynka. Také z vyprávění jejich syna Daniela a Jiřího Reynkových.
poezie

Káva se Suzanne

299 Kč
Elegie
Básník Jiří Orten (1919-1941) oslovuje svojí lyrikou již řadu generací čtenářů. Několik týdnů před tragickou smrtí v okupované Praze roku 1941 dokončil soubor devíti elegií, podivuhodný básnický testament, jímž se rozloučil se svým životem.
poezie

Elegie

225 Kč
Antonín Přidal
Autor čte esej z knihy Některé tváře, některé hlasy a poezii ze sbírek Sbohem ale čemu a Zpovědi a odposlechy.
poezie

Antonín Přidal

179 Kč
Václav Daněk
Autor čte své překlady poezie Innokentije Annenského, Alexandra Bloka, Sergeje Jesenina, Osipa Mandelštama, Alexandra Vvěděnského, Daniila Charmse, Arsenije Tarkovského, Bulata Okudžavy, Andreje Vozněsenského, Belly Achmadulinové...
poezie

Václav Daněk

179 Kč
Kytice
(2x)
Veršované skladby baladického rázu založené na pověstech národů slovanských i jiných. Recituje Jaroslava Adamová.
poezie

Kytice

152 Kč