Nejprodávanější tituly v roce 2022
medicína

Gastroenterologie a hepatologie pro zdravotní sestry - 20%
Tato ojedinělá učebnice je určena nejen sestrám specialistkám v oboru gastroenterologie a hepatologie, ale všem sestrám, které pečují o pacienty s poruchami a onemocněním zažívacího ústrojí.
medicína
Ukázky

Gastroenterologie a hepatologie pro zdravotní sestry

254 Kč
203 Kč
Minimálně invazivní operace v gynekologii - 20%
(1x)
Kniha špičkových odborníků v gynekologické endoskopii přináší ucelený přehled teoretických a praktických poznatků zaměřených na minimálně invazivní operace v oboru gynekologie.
medicína
Ukázky

Minimálně invazivní operace v gynekologii

501 Kč
401 Kč
Náhlé příhody břišní - 20%
Obdobná monografie chyběla na našem trhu několik desítek let a v této podobě vychází zcela poprvé. Je to kniha, která čtenářům (zejména mladým chirurgům) poskytne vyčerpávající informace při řešení náhlých příhod břišních.
medicína
Ukázky

Náhlé příhody břišní

254 Kč
203 Kč
Neodkladné situace ve stomatologii - 20%
Na našem knižním trhu chybí příručka, která by sloužila praktickým zubním lékařům k rychlé orientaci při systémových i místních náhlých příhodách.
medicína
Ukázky

Neodkladné situace ve stomatologii

280 Kč
224 Kč
Patobiochemie - 20%
Publikace je určena zejména pro studenty medicíny a byla vytvořena kolektivem předních odborníků 1. LF UK v Praze. Kniha podobného charakteru není tohoto času k dispozici.
medicína
Ukázky

Patobiochemie

254 Kč
203 Kč
Problematika dětských práv a komerčního sexuálního zneužívání dětí u nás a ve světě - 20%
Jedním z nejstarších principů péče o dítě je ochrana a pomoc dítěti a uspokojování jeho základních potřeb při uvědomění si jeho vývojové proměnlivosti a zvláštní zranitelnosti.
medicína
Ukázky

Problematika dětských práv a komerčního sexuálního zneužívání dětí u nás a ve světě

212 Kč
170 Kč
Somatizace a funkční poruchy - 20%
Publikace překlenuje současnou mezeru v našich znalostech o potřebném léčebném postupu tam, kde se uváděné zdravotní poruchy považují za orgánově nevysvětlené tělesné potíže.
medicína
Ukázky

Somatizace a funkční poruchy

254 Kč
203 Kč
Vina - 20%
Práce popisuje fenomén viny, jak jej vnímá psychologie. Vodítkem je pojetí jednotlivých autorů, představeny jsou teorie historizující (fylogenetické, evoluční) a teorie individuální (ontogenetické, vývojové).
medicína
Ukázky

Vina

149 Kč
119 Kč
Fixní a snímatelná protetika - 20%
Knihu tvoří soubor kapitol z fixní a snímatelné protetiky, které upřesňují základní pracovní materiály a postupy. Je určena pro zubní lékaře i laboranty.
medicína
Ukázky

Fixní a snímatelná protetika

620 Kč
496 Kč
Neurolog - 11%
(1x)
Autobiografie neurologa Ivana Moravce. Autor líčí především problémy, překážky, úspěchy a neúspěchy, se kterými se setkal ve své celoživotní profesi.
medicína

Neurolog

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 957 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 > >>