Nejprodávanější knihy v roce 2022
osobní rozvoj

Staňte se magnetem na skutečné muže - 11%
Stále nemůžete nalézt druhou polovičku? Topíte se v neuzavřených vztazích z minulosti, bolestných rozchodech, strachu ze zklamání nebo se zaplétáte se zadanými muži?
osobní rozvoj

Staňte se magnetem na skutečné muže

206 Kč
183 Kč
Strach z nemocí - 11%
Žijeme v době wellness-, fitness- a biotrendů, kdy je zdraví snad nejdůležitější hodnotou. Navzdory všem pokrokům v medicíně se lidé obávají rakoviny, infarktu, AIDS či škodlivých vlivů znečištěného prostředí.
osobní rozvoj

Strach z nemocí

89 Kč
79 Kč
Tětivou snů - 11%
Výjimečný kompilát osmi autorů, kteří představují poznatky z praxe divadelní tvorby ve specifických skupinách, která integruje umělce s postižením s profesionálními divadelníky.
osobní rozvoj

Tětivou snů

261 Kč
232 Kč
Úsměvy, zkušenosti, výstřednosti - 11%

„Kdybych měl plnovous, tak se nebudu ke kuřákům raději ani přibližovat!“ Známý český psychiatr se ve čtyřech oddílech knihy opět pozastavuje nad absurditami každodenního života i nad jeho krásou, které si povšimne jen ten, kdo si na ni udělá čas.

osobní rozvoj

Úsměvy, zkušenosti, výstřednosti

89 Kč
79 Kč
Úspěšná řeč těla
V pracovním prostředí je kromě odbornosti důležité i to, jaký vyvoláváte dojem. Klíčovou roli přitom hraje řeč vašeho těla.
osobní rozvoj

Úspěšná řeč těla

134 Kč
Zlepšete své prezentační dovednosti - 11%
Tato nová příručka vás krok za krokem provede problematikou efektivní přípravy prezentací a pomůže vám naučit se skutečně dobře prezentovat. Naučte se skvěle mluvit před jakýmkoliv publikem!
osobní rozvoj

Zlepšete své prezentační dovednosti

269 Kč
239 Kč
21 rituálů vám změní  život k lepšímu - Každodenní cvičení pro vnitřní klid a štěstí - 11%
Známá britská odbornice na nadpřirozené jevy, sny a duchovní zrání ve své nové knize osvětluje, že spolehlivým klíčem k vysněnému životu jsou drobné skutky, které pravidelně opakujeme.
osobní rozvoj

21 rituálů vám změní život k lepšímu - Každodenní cvičení pro vnitřní klid a štěstí

269 Kč
239 Kč
Ani Bůh prý není neomylný - 11%
Na obtížná životní období lze nahlížet různým způsobem. Autorka této knihy je nepovažuje za překážky, ale za „prahy“. Přirovnává život k přebývání v domě s mnoha místnostmi, do nichž můžeme vkročit teprve po překonání a zpracování příslušného prahu..
osobní rozvoj

Ani Bůh prý není neomylný

89 Kč
79 Kč
Atlas štěstí - 11%
Bojíte se blížícího se pracovního pohovoru? Vezměte si příklad z Islanďanů a jejich konceptu betta reddast, neochvějného přesvědčení, že všechno nakonec dopadne dobře.
osobní rozvoj

Atlas štěstí

313 Kč
278 Kč
Bez obalu

První česká kniha o životním stylu zero waste!

Zero waste znamená nulový odpad. Znamená to žít bez odpadu, udržitelným způsobem, být šetrný k životnímu prostředí, k místu, kde žijeme a chceme žít i nadále.

osobní rozvoj
Ukázky

Bez obalu

89 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>