Nejprodávanější tituly v roce 2022
hudba

Live Flamengo Reunion Session
Záznam podstatné části vystoupení kapely personálně a repertoárově navazující na Flamengo začátku 70. let.
hudba

Live Flamengo Reunion Session

479 Kč
Nemoderný chalan
Krátko po albume Roky a dni nahral Miroslav Žbirka s obligátnou špičkovou producentskou podporou Laca Lučeniča svoj štvrtý album Nemoderný chalan.
hudba

Nemoderný chalan

476 Kč
100 let
Gustav Brom, původním jménem Gustav Frkal byl brněnský dirigent, kapelník, saxofonista, textař, zpěvák a hudební skladatel.
hudba

100 let

539 Kč
18
Legendární kytarista a hollywoodský vampír společně natočili album nejrůznějších cover verzí. Předělali nahrávky The Beach Boys, Johna Lennona, Killing Joke nebo Velvet Underground. A doplnili je dvěma původními skladbami, které složil Johnny Depp.
hudba

18

710 Kč
Asi se mi nebude chtít
Kulaté životní výročí, a k němu mimořádné sólové album.
hudba

Asi se mi nebude chtít

527 Kč
Čaruj
Pozoruhodná debutová deska projektu frýdecko-místeckého písničkáře Davida Stypky a jeho kapely Bandjeez s názvem Čaruj. Bytostné autorské dílo, zcela nadčasová záležitost.
hudba

Čaruj

431 Kč
Greenhorns '71
Nedožité osmdesátiny Jana Vyčítala a pětasedmdesátiny Michala Tučného zdaleka nejsou jediným důvodem této reedice. První album Greenhornů totiž nepochybně patři mezi zásadní položky historie naší country muziky.
hudba

Greenhorns '71

575 Kč
Honza Vyčítal 80 & Greenhorns 55
Honza Vyčítal se nesmazatelně zapsal do historie české písničky. Jeho lehce rozpoznatelný přednes, vtipné texty a originální karikatury patří mezi základní kameny jeho úspěchu u fanoušků.
hudba

Honza Vyčítal 80 & Greenhorns 55

386 Kč
Nic nechci vrátit

Nic nechci vrátit obsahuje ty nejlepší písně z repertoáru slavné české altistky (ale také herečky). a

hudba

Nic nechci vrátit

314 Kč
NOP 1
Kapelu NOP tvoří tři výrazné a nezaměnitelné hudební osobnosti. Písmeno N patří Norbimu Kovácsovi. Za písmenem O se skrývá rockový violoncellista, baskytarista a zpěvák Jaroslav Olin Nejezchleba. P obsadil houslista Pavel Fischer.
hudba

NOP 1

270 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 917 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 92 > >>