Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2023
ostatní

Jízda v levém pruhu - rozhovor s Jožinem Valentou - 11%
Svůj první knižní rozhovor poskytl Marek Vácha svému příteli, bývalému studentu a vedoucímu táborů pro mládež Jožinu Valentovi.
ostatní

Jízda v levém pruhu - rozhovor s Jožinem Valentou

241 Kč
214 Kč
Justin Václav Prášek a Bedřich Hrozný - 11%

Kniha dokumentuje akademické působení, vědeckou a literární činnost a korespondenci obou badatelů a přináší neznámé doklady mapující životní dráhu Justina Václava Práška.

ostatní
Ukázky

Justin Václav Prášek a Bedřich Hrozný

536 Kč
476 Kč
Katedrála viditelná a neviditelná
(1x)
Dvoudílná publikace představuje unikátní zpracování tisícileté historie katedrály sv. Víta, Václava, Vojtěcha a Panny Marie na Pražském hradě založené na jedinečné spolupráci odborníků z řad archeologů, geologů, historiků architektury a umění.
ostatní

Katedrála viditelná a neviditelná

3 973 Kč
Kněz prezidentem - 11%
(2x)
Kniha je věnována jedné z nejvýznamnějších a současně nejrozporuplnějších postav moderní slovenské (potažmo československé) historie, Jozefu Tisovi.
ostatní
Ukázky

Kněz prezidentem

383 Kč
340 Kč
Komiksová učebnice komiksu - 11%
(2x)
Punk a disciplína. V tvorbě žádného jiného českého autora či autorky komiksů se tak přirozeně neprolínají tyto dva póly jako u Toy_Box.
ostatní
Ukázky

Komiksová učebnice komiksu

404 Kč
359 Kč
Královna chaosu
O ADHD se mluví jako o výlučně mužské záležitosti. Hyperaktivní? Přece muži! Nezvládají svůj život? Přece muži! Zoë to ale vidí jinak. ADHD k ní patří, zjistili ho, až když už byla dospělá, a ona se s ním musí nějak vypořádat. Nic nezastírající výpov
ostatní

Královna chaosu

134 Kč
Krev, slzy a sperma - 11%
Drtivá většina filmové literatury se zabývá díly klasického filmového kánonu, přelomovými snímky mainstreamové (žánrové) produkce či tzv. artovými filmy. Tato kniha je pokusem vykročit mimo toto tradiční pole, mezi díla považovaná za braková, ...
ostatní

Krev, slzy a sperma

269 Kč
239 Kč
Křesťan – kritik – básník - 11%
(2x)
Rozsáhlý výbor z esejistiky a publicistiky Thomase Stearnse Eliota poskytne reprezentativní průřez jeho kritickými a interpretačními úvahami k evropské literatuře od Vergilia přes Shakespeara až po Dickense, Joyce, Ezru Pounda a Djunu Barnesovou.
ostatní

Křesťan – kritik – básník

448 Kč
398 Kč
Křížovky s horoskopy - 11%
(1x)
Někdo má štěstí v lásce, jiný se dopracuje k vysněné profesi, další najde smysl života v dětech a někdo je prototypem zdraví. Je to dáno i tím, v jakém znamení zvěrokruhu se jedinec narodil.
ostatní

Křížovky s horoskopy

116 Kč
103 Kč
Květiny darem - 11%
Květiny jako dárek nejen k narozeninám a svátku každý den po celý rok.
ostatní

Květiny darem

706 Kč
627 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100