Nejprodávanější tituly - leden 2023
dům a zahrada

Co nám říká pes? - 11%
Naučit se psí řeči je tak snadné! Naši čtyřnozí miláčkové mají bezpočet možností jak vyjádřit své potřeby a pocity. Vrtí ocasem, štěkají, upřeně se na vás dívají, střídavě zvedají uši, naježí srst...
dům a zahrada

Co nám říká pes?

143 Kč
127 Kč
Trénink je v hlavě - 11%
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
dům a zahrada

Trénink je v hlavě

359 Kč
319 Kč
Jak pěstovat chilli
Tato kniha vysvětluje všechno, co potřebuje pěstitel chilli vědět bez ohledu na to, zda má předchozí zkušenosti s pěstováním rostlin, či nikoliv.
dům a zahrada

Jak pěstovat chilli

162 Kč
Masáže psů - 11%
Kniha, která obsahuje více než dvě stovky ilustrací a fotografií, je zdrojem vynikajících informací o psím organismu i návodem k řešení specifických zdravotních problémů vašeho psa.
dům a zahrada

Masáže psů

305 Kč
271 Kč
Začínáme včelařit
Když se řekne „pilná jako včelička“, mnohdy si ani neumíme představit, co taková včelka během svého krátkého života stihne. Kvůli jednou kilogramu medu nalétá tisíce kilometrů.
dům a zahrada

Začínáme včelařit

197 Kč
Zahrady ve městě. Urban Gardering. - 11%
(1x)
Podle novináře a autora knihy Martina Raspera by se zahrady měly stát součástí měst. Tato kniha pojednává o "Zahradničení ve městě" a ekologickém a kulturním pozadí tohoto zdánlivě nového fenoménu.
dům a zahrada
Ukázky

Zahrady ve městě. Urban Gardering.

313 Kč
278 Kč
Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem - 20%
Autor, který má za sebou dlouholetou praxi se stavbami kamen, popisuje krok za krokem postup prací u běžného kachlového sporáku i zmíněného sporáku s teplovodním výměníkem.
dům a zahrada
Ukázky

Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem

237 Kč
190 Kč
Komíny - 20%
Třetí vydání publikace aktuálně (podle nových evropských norem) a srozumitelně seznamuje čtenáře s problematikou odvodu spalin od spotřebičů na tuhá, kapalná a plynná paliva. Dotýká se jak novostaveb, tak i rekonstrukcí.
dům a zahrada
Ukázky

Komíny

144 Kč
115 Kč
Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
dům a zahrada
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
Pachové práce aneb Království vůní - 11%
Každý pes je nadán ohromující schopností orientovat se podle čichu, ale skutečný klíč od brány království vůní třímáte v ruce vy. Budete-li se svým psem provádět cvičení a hry označované jako pachové práce, umožníte mu naplno rozvinout jeho schopnosti.
dům a zahrada

Pachové práce aneb Království vůní

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 115 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>