Nejprodávanější tituly - leden 2023
předškoláci

Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
předškoláci

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
předškoláci

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
Hledej barvy! - Bublinky - 11%
Kohout spustí kokrhání ráno, raníčko, jen co začne vycházet sluníčko. Umíš si vybrat správnou barvu ze dvou a doplnit samolepky do obrázku? Velryba přátelská je přeci, to ví všichni – i mořští šneci.
předškoláci

Hledej barvy! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Kam patřím? - Bublinky - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat barvy.
předškoláci

Kam patřím? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Louskáček - 11%
(1x)
Byl Štědrý večer, venku tiše padal sníh. Klárka a její bráška Frantík se nemohli dočkat. Tenhle večer bude plný úžasných dárků a potom přijde velkolepý večírek s hudbou a tancem…
předškoláci

Louskáček

179 Kč
159 Kč
Malý zajíček - Protiklady - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy pojmenovávat protiklady.
předškoláci

Malý zajíček - Protiklady

62 Kč
55 Kč
Najdi a počítej! - Bublinky - 11%
Malý méďa radost má: tahle pizza ta je má? Nalep na pizzu 8 červených samolepek!V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou seznámit se jednoduše a bez námahy se základními číslicemi.
předškoláci

Najdi a počítej! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Starý sad - 20%
Za devaterým kopcem, devaterým kamenem a sedmerým potokem byl jednou jeden sad... Navštivte s námi půvabné místo mezi starými stromy.
předškoláci
Ukázky

Starý sad

237 Kč
190 Kč
Tradiční česká zima - Josef Lada - 11%
Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize vám přiblížíme nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také zde najdete známá lidová říkadla, pořekadla, pranostiky i oblíbené koledy.
předškoláci

Tradiční česká zima - Josef Lada

269 Kč
239 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

předškoláci
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 200 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 > >>