Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
naučné

Etiketa pro holky a kluky - 20%
Etiketa není žádná věda – je to zkrátka slušné chování. Doma, ve škole, na ulici, v tramvaji, v kině, při sportu, ale třeba i na internetu. Jak se vyhnout různým trapasům a nedorozuměním? Tenhle zábavný průvodce světem slušného chování to srozumitelně vysvětlí všem teenagerům.
naučné
Ukázky

Etiketa pro holky a kluky

194 Kč
155 Kč
Vědecké kladivo - 20%
(1x)

Zábavná sbírka odpovědí na otázky moderní vědy od populárního youtubera V dnešní době informačního chaosu existuje řada rozšířených mýtů – a vědecké kladivo je tady od toho, aby je rozbilo napadrť. Youtuber a vloger Martin Rota se na svém kanále už přes sedm let věnuje nejrůznějším námětům: od fungování lidského těla po otázky současné fyziky.

naučné
Ukázky

Vědecké kladivo

209 Kč
167 Kč
Co v učebnici dějepisu nenajdete - Starověk - 20%
Kniha se věnuje období starověku v Africe, Evropě a Asii.
naučné
Ukázky

Co v učebnici dějepisu nenajdete - Starověk

424 Kč
339 Kč
Francouzská revoluce - 20%
Malé městečko nedaleko Paříže žilo i z jara roku 1793 poklidným životem a nic nenasvědčovalo tomu, že ve Francii zuří revoluce. Setkání s nejvzdělanějšími a nejpokrokovějšími dámami té doby bylo sice zajímavé, ale, upřímně, i trošku nudné.
naučné
Ukázky

Francouzská revoluce

212 Kč
170 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 20%
Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek.
naučné
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

249 Kč
199 Kč
Protřelí predátoři - 20%
26 nejobávanějších predátorů světa! Od nevinně vyhlížejících sasanek, přes zákeřné kudlanky až po vrcholové predátory v podobě žraloků, levhartů nebo vlků! Žijí v džungli, v poušti, v lesích, v horách nebo v mořích.
naučné
Ukázky

Protřelí predátoři

209 Kč
167 Kč
Dnes se stalo... - 20%
Každý den v roce se stalo něco zajímavého! Víte, kdy se na televizní obrazovce poprvé objevili Jů a Hele, kdy byla patentovaná Rubikova kostka anebo kdy se Československo poprvé připojilo k internetu?
naučné
Ukázky

Dnes se stalo...

299 Kč
239 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
naučné
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Toulky po Evropě - 20%

Pestrá paleta zajímavostí, které v učebnicích nenajdete! Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních. V zeměpise zbývá prostor jen na ty nejzásadnější informace, a to je škoda.

naučné
Ukázky

Toulky po Evropě

249 Kč
199 Kč
My jsme Lollipopz - 20%
(1x)
Vydej se do barevného světa nejpopulárnější české holčičí skupiny! Jsme Lollipopz a teprve když nás poznáš, dostane tvůj život tu správnou barvu! Jsme čtyři veselé a bláznivé holky a ať už točíme videa na YouTube nebo zpíváme na koncertě, máme jasný cíl: předat svou energii našim úžasným fanouškům.
naučné
Ukázky

My jsme Lollipopz

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>