Nejprodávanější tituly - leden 2023
dívčí romány

Krutá krása - 11%
(1x)
Již od narození byla Nyx zaslíbená krutému vládci svého království. A také už od narození trénovala, jak ho zabít. V den svých sedmnáctých narozenin odchází do paláce, aby se provdala za netvora.
dívčí romány

Krutá krása

269 Kč
239 Kč
První starosti - 11%
Volná čtyřdílná řada, která obsahuje díly První láska, První starosti, První nástrahy a První slzy, je povzbudivým čtením pro -náctileté dívky, které prožívají první lásky, starosti, problémy a zklamání spojené s dospíváním.
dívčí romány

První starosti

206 Kč
183 Kč
Zločin slečnám nesluší - 11%

Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová se rozhodly založit supertajný detektivní klub.

dívčí romány

Zločin slečnám nesluší

269 Kč
239 Kč
Třpytný dvůr 2 - Půlnoční klenot - 11%
Ve druhém dílu série Třpytný dvůr poodhaluje Richelle Mead svět temných intrik na pozadí dokonalosti, krásy a bohatství...
dívčí romány

Třpytný dvůr 2 - Půlnoční klenot

287 Kč
255 Kč
Zrádné srdce - 11%
(1x)
V zajetí barbarského krále mají Lia a Rafe jen malou šanci na útěk. Druhý díl Falešného polibku.
dívčí romány

Zrádné srdce

359 Kč
319 Kč
Třpytný dvůr - 11%
Třpytný dvůr: škola a zároveň výnosný podnik. Přicházejí sem chudé dívky z celého Osfridu, aby se zdokonalily ve finesách společenského chování. Jedině tak budou moci uzavřít sňatek s bohatým a mocným mužem z Adorie, Nového světa.
dívčí romány

Třpytný dvůr

269 Kč
239 Kč
Brenda Veliká - 20%
(5x)
Brendě je šestnáct, je tlustá, ve škole je outsider a o kvalitách jejího společenského života svědčí fakt, že na Facebooku má čtyři přátele – autistického bratrance a tři amatérské korejské stepaře, které zná jen díky YouTube.
dívčí romány
Ukázky

Brenda Veliká

149 Kč
119 Kč
Třináct - 11%
Třetí pokračování mimořádně úspěšné série bestselerové autorky Lauren Myracleové navazuje na populární tituly JEDENÁCT a DVANÁCT, ale pobaví vás i zcela samostatně. Viki má totiž nezapomenutelný smysl pro humor a její kuráž a optimistický pohled na svět
dívčí romány

Třináct

268 Kč
238 Kč