Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
neobyčejné osudy

Odtajněné archivy Vatikánu - 20%
Dne 2. března 1939 byl papežem zvolen kardinál Eugenio Pacelli pod jménem Pius XII. Měl nadlidský úkol: provést církev strašlivými roky druhé světové války.
neobyčejné osudy
Ukázky

Odtajněné archivy Vatikánu

399 Kč
319 Kč
S Japonskem v srdci: Dobrodružné setkání s duchem Japonska - 20%
Odhalte krásu Japonska očima našeho předního japanologa, publicisty, překladatele a tlumočníka z japonštiny Martina Vačkáře.
neobyčejné osudy
Ukázky

S Japonskem v srdci: Dobrodružné setkání s duchem Japonska

319 Kč
255 Kč
Mala a její kočka - 20%
(1x)
Příběh dvanáctileté židovské dívky Maly, která se narodila v polské vesničce Tarnogród. Se svou rodinou a sourozenci prožívá idylické dětství do doby, než nacisté obsadí Polsko.
neobyčejné osudy
Ukázky

Mala a její kočka

289 Kč
231 Kč
Dokud voda neskončí - 20%
(2x)
Jako desátý člověk na světě dokončila výzvu „Oceans Seven“. Dalo by se říct, že Abhejali Bernardová je nejlepší česká plavkyně, kterou neznáte. Cesta k dosažení „Sedmičky oceánů“ je však v jejím příběhu mnohem poutavější než samotné dosažení cíle.
neobyčejné osudy
Ukázky

Dokud voda neskončí

319 Kč
255 Kč
Hořím - 20%
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Hořím

339 Kč
271 Kč
Robinsoni a donkichoti
(5x)
Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv.
neobyčejné osudy
Ukázky

Robinsoni a donkichoti

398 Kč
Stalinova baletka - 20%
Byla odsouzena a poslána do gulagu. Sílu a vůli přežít jí dala její vášeň a láska k tanci.
neobyčejné osudy
Ukázky

Stalinova baletka

258 Kč
206 Kč
Neuseknou ti hlavu? - 20%

Otevřená zpověď mladé Češky o životě v jedné z nejpřísnějších muslimských zemích světa Čtenáři se dozví nejen zajímavá fakta o stále málo známé Saúdské Arábii, ale seznámí se i s autorčinými vzrušujícími zážitky z dobrodružných cest po světě, při kterých byla mnohdy ohrožena na životě, ať už ze strany jordánských beduínů či kvůli raketě jemenských povstalců!

neobyčejné osudy
Ukázky

Neuseknou ti hlavu?

269 Kč
215 Kč
Novinářem v Číně - 20%
(16x)
Autobiografická kniha Tomáše Etzlera mapuje dekádu jeho života v Asii, kde působil sedm let jako stálý zpravodaj České televize v Číně a pak tři roky na volné noze v Hongkongu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Novinářem v Číně

299 Kč
239 Kč
Pivo na Loiře - 20%
(2x)
Když je Tommy zároveň se svou přítelkyní propuštěn ze zaměstnání, rozhodne se vyměnit Londýn za francouzský venkov a splnit si svůj sen – založit minipivovar. Cesta k tomuto snu je ovšem trnitá, zejména zásluhou Tommyho samého.
neobyčejné osudy
Ukázky

Pivo na Loiře

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 79 položek
1 2 3 .. 8 > >>