Nejprodávanější Kniha - leden 2023
kočky

Domácí průvodce zdravím psů a koček - 11%
Populárně-naučná kniha, jejíž autorkou je mladá veterinární lékařka, je určena všem milovníkům psů a koček, kteří svým zvířatům chtějí dopřát tu nejlepší zdravotní péči.
kočky

Domácí průvodce zdravím psů a koček

314 Kč
279 Kč
Moje kočky, cizí kočky a já - 11%
Co kočky cítí? Znají humor? Na co myslí? Jak mám svou kočku rozmazlovat a komunikovat s ní? A jsou naši pokojoví tygři jasnovidci?
kočky

Moje kočky, cizí kočky a já

269 Kč
239 Kč
První pomoc pro kočky - 11%
(1x)
Kniha představuje průvodce první pomocí, díky němuž vždy dokážete zareagovat tím nejvhodnějším způsobem na různé zdravotní obtíže vašeho mazlíčka – ať je to malé škrábnutí, nebo život ohrožující stavy.
kočky

První pomoc pro kočky

314 Kč
279 Kč
Úžasná dobrodružství zvědavé Zeldy - 66%
(1x)
„Zvědavost je mnohem víc než jen touha objevovat. Je to životní styl, je to výsada. Zvědavost znamená celé hodiny sledovat mouchu na zdi, skočit do šuplíku s ponožkami těsně předtím, než se zavře, nebo jít a znovu si přičichnout si ke stínítku lampy…
kočky

Úžasná dobrodružství zvědavé Zeldy

260 Kč
89 Kč
Inteligentní kočka - 11%
Kočky jsou nezávislá zvířata se zvláštními povahovými rysy. Mohou být hravé i odměřené, komunikují s námi, ale svým specifickým způsobem a často je jasné, že nestojí o naši společnost.
kočky

Inteligentní kočka

269 Kč
239 Kč
Hravé koťátko - 11%
Leporelo s výsekem vypráví o malém koťátku, které si rádo hrálo. Jak to dopadlo a jestli si s ním hrála i ostatní zvířátka na dvorku, se dozví nejmenší čtenáři z veselého leporela.
kočky

Hravé koťátko

71 Kč
63 Kč