Nejprodávanější Kniha - leden 2023
duchovní teorie a směry

AllatRa - 11%
(1x)
Stará proroctví na různých kontinentech, v různých dobách a v různých náboženských systémech vypovídala o tom, že v dnešní době, v době globální změny epoch, se objeví kniha, která změní svět. Bude silná v každém svém slovu a znaku.
duchovní teorie a směry

AllatRa

531 Kč
472 Kč
Prastaré tajemství květu života - sv. 1 - 11%
Kdysi veškerý život v univerzu znal Květ života jako vzorec stvoření – geometrický tvar, který nás přivádí do fyzického bytí a vyvádí z něj. Pak jsme z velmi vysokého stavu vědomí upadli do temnoty a zapomněli na to, kým jsme byli.
duchovní teorie a směry

Prastaré tajemství květu života - sv. 1

269 Kč
239 Kč
Drtikol. Duchovní cesta 2 - 11%
(1x)
Další svazek Duchovní cesty z knižnice Františka Drtikola pokračuje v postupném odkrývání dochovaných autentických textových a obrazových materiálů filosofického a uměleckého odkazu Františka Drtikola.
duchovní teorie a směry

Drtikol. Duchovní cesta 2

711 Kč
632 Kč
I-ťing - kniha proměn - 11%
(5x)
Jedna z nejstarších knih lidského rodu, která významně ovlivňovala vývoj čínské civilizace a filozofie. Její původ se váže k počátkům dynastie Sia v 18. století př. n. l.
duchovní teorie a směry

I-ťing - kniha proměn

425 Kč
378 Kč
Prastaré tajemství květu života - sv. 2 - 11%
Posvátný vzor Květu života, primární zdroj všech fyzických forem, je v tomto druhém svazku prozkoumáván ještě do větší hloubky. Skrze podrobné geometrické mapování autor ukazuje, jak je tento zdánlivě jednoduchý vzor Květu života obsažen ve stvoření
duchovní teorie a směry

Prastaré tajemství květu života - sv. 2

269 Kč
239 Kč
Aramejský otčenáš
Nový překlad Otčenáše z aramejštiny, původního Ježíšova jazyka, spolu s meditačními tanci universálního míru.
duchovní teorie a směry

Aramejský otčenáš

182 Kč
Vnitřní mlčení - 11%
Přítomná kniha není jen volnou sbírkou duchovních úvah, nýbrž postupným uvedením do meditace a kontemplativního způsobu života. Mezi naše témata patří zacházení s tělem, meditační ztišení těla i duše.
duchovní teorie a směry

Vnitřní mlčení

224 Kč
199 Kč
Duchovní cesta 1 - 11%
(1x)
Dotisk druhého vydání knihy František Drtikol – Duchovní cesta 1 se podařilo připravit ve výrazně vyšší kvalitě tisku obrazové části. Publikace je esencí myšlenek, rozhovorů a důležitých svědectví, mapující podstatnou část života Františka Drtikola.
duchovní teorie a směry

Duchovní cesta 1

711 Kč
632 Kč
Spiritualita bez náboženství - 11%
(2x)
Publikace je určena všem, kteří sice nevyznávají žádné náboženství, ale současně jim připadá, že v prožitcích postav, jako je Ježíš, Buddha, Lao-c’, Rúmí a další mudrci minulosti, lze najít důležité pravdy.
duchovní teorie a směry

Spiritualita bez náboženství

237 Kč
210 Kč
Enneagram – Průvodce probuzením - 11%
(1x)
Chcete lépe rozumět tomu, proč jste takoví, jací jste? Proč děláte to, co děláte, nebo reagujete tak, jak na určité věci reagujete? Proč opakujete stále stejné chyby, třebaže jste si již tolikrát mysleli, že jste se z nich poučili?
duchovní teorie a směry

Enneagram – Průvodce probuzením

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 76 položek
1 2 3 .. 8 > >>