Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
judaismus

Ze skály med
(1x)

Kniha, jejíž název je inspirován závěrečným veršem 81. žalmu, seznamuje čtenáře srozumitelnou formou se židovským mysticismem a na konkrétních příkladech dokládá, jak jej lze aplikovat i v každodenním životě.

judaismus
Ukázky

Ze skály med

139 Kč
Ester
Spisovatelka, scénáristka a teoložka Jana Šrámková zve čtenáře ke dvacetidenní pouti starozákonní knihou Ester. Neocitáme se ovšem v dávné a nepřístupné minulosti, která dovede omámit svou těžkou vůní, ale vyčpí stejně rychle, jako se zavře kniha.
judaismus
Ukázky

Ester

169 Kč
Unorthodox
(3x)
Strhující životopis Deborah Feldman konečně v češtině! Deborah prožila celý svůj život ve fanatické náboženské sektě chasidských Židů v americkém Williamsburgu. V sedmnácti letech jí bylo domluveno manželství a očekávalo se od ní, že se stane správnou židovskou manželkou, bude se starat o domácnost a splní svou nejzásadnější povinnost: zplodí potomka.
judaismus
Ukázky

Unorthodox

299 Kč
Úvahy nad Tórou
(5x)
Úvahy nad Tórou – komentáře k biblickým Pěti knihám Mojžíšovým od jednoho z nejvýznamnějších novodobých izraelských náboženských filozofů – Ješajahu Leibowitze (1903–1994) v překladu Leo Pavláta.
judaismus
Ukázky

Úvahy nad Tórou

119 Kč