Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
cizojazyčná

Černý korál - 20%
(1x)
Když začne floridská policejní potápěčka rozplétat dávno odložený případ, netuší, že tím vypudí z úkrytu mnohonásobného vraha… Sloan McPhersonová, vyšetřovatelka z Programu podvodního pátrání, objeví na dně kalného floridského jezírka starou dodávku.
cizojazyčná
Ukázky

Černý korál

279 Kč
223 Kč
Inkoust a pečeť - 20%
(1x)
Aloysius „Al“ MacBharrais má zvláštní talent. Je pečetníkem: pomocí magických inkoustů dokáže sesílat zaklínadla zvaná Pečeti, kterými chrání náš svět před vpády bytostí odjinud a vymáhá úmluvy s veškerými známými božstvy. Pouhých pět lidí na světě ovládá totéž umění jako on.
cizojazyčná
Ukázky

Inkoust a pečeť

279 Kč
223 Kč
Robinson Crusoe A1/A2 - 20%

Učte se anglicky s nejznámějším trosečníkem všech dob! Příběh Robinsona, který prožil na opuštěném tropickém ostrově neuvěřitelných 28 let, je zpracován pro začátečníky a mírně pokročilé studenty angličtiny. Mohou si tak vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v cizím jazyce. Zrcadlový český překlad umožní čtenářům obratem zkontrolovat, zda anglickému textu správně porozuměli.

cizojazyčná
Ukázky

Robinson Crusoe A1/A2

149 Kč
119 Kč
Romeo a Julie / Romeo and Juliet - 20%
Nejslavnější milostný příběh všech dob. Čtvrté, přepracované vydání.
cizojazyčná

Romeo a Julie / Romeo and Juliet

158 Kč
126 Kč
Saturnin - 20%
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
cizojazyčná
Ukázky

Saturnin

200 Kč
160 Kč
Srdcem proti zdi - 20%
(2x)
Vanessa Mazur ví, že dělá správnou věc. Necítí se špatně proto, že dává výpověď. Svou pozici asistentky, hospodyně a podržtašky předního obránce národního fotbalového týmu vždycky považovala za dočasnou.
cizojazyčná
Ukázky

Srdcem proti zdi

329 Kč
263 Kč
Matčina panenka - 20%
(2x)
Mirabelle žije v domě se zabedněnými okny a zamčenými dveřmi. Nikdy se nepodívala ven, protože jí to Matka nedovolí. A ta přece všechno dělá pro její dobro. Miluje Mirabelle jako svoji panenku.
cizojazyčná
Ukázky

Matčina panenka

279 Kč
223 Kč
Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ) - 20%
Příběh o setkání letce, jehož letadlo havarovalo v africké poušti, a malého chlapce z daleké planety je vhodný pro čtenáře všech generací. Pobízí nás k přemýšlení nad otázkami dobra a zla a hledání podstaty přátelství, opravdové krásy a odpovědnosti za ty, které máme rádi.
cizojazyčná
Ukázky

Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ)

179 Kč
143 Kč
Zuřivý tajfun - 20%
Juan Cabrillo a posádka lodi Oregon úspěšně dokončí misi proti čínské rozvědce. Místo kýženého odpočinku se však vydávají zachránit z rukou překupníků vzácné obrazy nevyčíslitelné hodnoty.
cizojazyčná
Ukázky

Zuřivý tajfun

279 Kč
223 Kč
Der Schatz im Silbersee / Poklad na Stříbrném jezeře - 20%
Karel May je známý především jako autor dobrodružných románů. Jeden z nejslavnějších z nich vypráví o dobrodružné cestě za starým indiánským pokladem, který je uložen uprostřed Stříbrného jezera.
cizojazyčná
Ukázky

Der Schatz im Silbersee / Poklad na Stříbrném jezeře

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>