Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2023
předškoláci

100 ztracených samolepek - Farma - 11%
Tento nápaditý sešit povzbuzuje děti k dokončování obrázků tím, že budou rozpoznávat tvary a přiřazovat je k sobě. Úkoly v sešitě jsou sestaveny tak, aby se zvyšovala jejich obtížnost.
předškoláci

100 ztracených samolepek - Farma

116 Kč
103 Kč
Prvních sedm pohádek - 11%
Sbírka sedmi nejznámějších pohádek pro nejmenší, odvyprávěných jako básničky. Žádné zkratky, ale plnohodnotné pohádky s kompletním dějem a dlouhé právě tak, aby každá z nich vystačila na přečtení dětem před spaním.
předškoláci
Ukázky

Prvních sedm pohádek

224 Kč
199 Kč
Co by se stalo, kdyby... - 11%
(1x)
Autorský bilderbuch malířky a spisovatelky Daisy Mrázkové vede děti a rodiče ke společnému prohlížení obrázků a povídání nad knížkou. Má to být vlastně nenásilná výchova ke čtenářství skrze jednoduché zvědavé dětské otázky: Co by se stalo, kdyby...?
předškoláci
Ukázky

Co by se stalo, kdyby...

297 Kč
264 Kč
Čtyřlístek pro malé školáky - 11%
Připravili jsme pro Vás novou knihu hravých listů zaměřenou především na děti od pěti do osmi let. Kniha volně navazuje na Čtyřlístek pro předškoláky. Děti budou při práci s touto edukační knihou prohlubovat zábavnou formou své tvořivé schopnosti.
předškoláci

Čtyřlístek pro malé školáky

134 Kč
119 Kč
Natáhni a jeď: Vlaky - 11%
Pozor, pozor! Na první nástupiště právě přijíždí rychlík z Horní Dolní! Sestav si na zemi v pokojíčku z puzzle své vlastní nádraží a koleje. Rozestav mašinky a hurá na výlet!
předškoláci

Natáhni a jeď: Vlaky

413 Kč
367 Kč
Velké samolepky pro malé ruce - Dino ostrov - 11%

Navštiv prehistorický svět plný dinosaurů v této překrásné knížce plné aktivit! Kresli, vybarvuj, doplňuj a nalepuj samolepky a bav se společně s dinosaury.

předškoláci

Velké samolepky pro malé ruce - Dino ostrov

89 Kč
79 Kč
Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší - 11%
Sto hravých a smyslových aktivit pro nejmenší, které rozvíjí u dětí samostatnost a schopnost se učit. Na základech pedagogiky Montessori, s částmi k vystřižení.
předškoláci

Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší

269 Kč
239 Kč
Zvířata z lesa - Moje první samolepky - 11%
První kniha se samolepkami a lesními zvířátky určená těm nejmenším. Naučí děti užívat si zábavu při dolepování a dokreslování roztomilých obrázků.
předškoláci

Zvířata z lesa - Moje první samolepky

71 Kč
63 Kč
Úlf a Edda: Ukradený klenot
Začínají letní prázdniny, ale Edda se na ně ani trochu netěší.
předškoláci

Úlf a Edda: Ukradený klenot

45 Kč
Kouzelná třída - 14%
Knížka Kouzelná třída vás zavede do světa na pomezí mezi fantazií a realitou, do školního prostředí, které je blízké zejména dětem na počátku školní docházky.
předškoláci

Kouzelná třída

204 Kč
175 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 189 položek
1 2 3 .. 19 > >>