Nejprodávanější tituly - leden 2023
medicína

Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
medicína
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Lymfa - Míza - 11%
Učebnice je koncipována pro nezdravotnické i zdravotnické pracovníky, kteří podle svých specializací přicházejí do styku s poruchami nebo následky poškození, případně přetížení mízního systému a v rozsahu svých kompetencí je řeší.
medicína

Lymfa - Míza

178 Kč
158 Kč
Návykové látky v těhotenství - 20%
Kniha se zabývá charakteristikou populace drogově závislých těhotných, důsledky užívání drog v těhotenství, vlivem jednotlivých skupin návykových látek na plod a průběh těhotenství a léčbou závislosti v tomto období.
medicína
Ukázky

Návykové látky v těhotenství

109 Kč
87 Kč
Neurologie v rehabilitaci - 20%
Jedná se o základní učebnici pro moderní výuku rehabilitačních pracovníků všech stupňů.
medicína
Ukázky

Neurologie v rehabilitaci

407 Kč
326 Kč
Prevence nozokomiálních nákaz v klinické praxi - 20%
Nozokomiální nákazy mají negativní dopad na zdravotní péči, jsou příčinou prodlužování hospitalizace, zvýšených nákladů na léčbu a vyšší mortality. Je tedy nezbytně nutné, aby všichni zdravotničtí pracovníci věděli jak těmto nákazám zabránit.
medicína
Ukázky

Prevence nozokomiálních nákaz v klinické praxi

169 Kč
135 Kč
Eutanazie, nebo paliativní péče? - 20%
Otázky života a smrti se pro současného člověka vůbec nestaly lehčími nebo méně významnými, než byly pro všechny generace před námi. Kniha prof. MUDr. Marty Munzarové, CSc., však není jen knihou o smrti a umírání, je spíše knihou o životě člověka.
medicína
Ukázky

Eutanazie, nebo paliativní péče?

144 Kč
115 Kč
Principy válečné chirurgie - 20%
Mezinárodní kolektiv autorů vedený dvěma našimi předními odborníky v oboru válečné chirurgie zpracoval ucelený nejaktuálnější pohled na problematiku zajištění chirurgické péče o raněné a nemocné v polních podmínkách v době ozbrojených konfliktů.
medicína
Ukázky

Principy válečné chirurgie

332 Kč
266 Kč
Psychiatrická ošetřovatelská péče - 20%
První učebnice, která vyčerpávajícím způsobem pokrývá problematiku ošetřovatelské péče v psychiatrii, je určena nejen studentům a učitelkám ošetřovatelství na všech stupních vzdělávání, ale také sestrám v praxi.
medicína
Ukázky

Psychiatrická ošetřovatelská péče

229 Kč
183 Kč
Rodinné konstelace - 11%
Metoda rodinných konstelací přináší více psychické pohody a energie do života. Vznikla v Německu a je již dnes mezinárodně uznávána. V rámci rodinných konstelací se hledá řád, v němž láska může bez překážky proudit.
medicína

Rodinné konstelace

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 209 položek
<< < 1 .. 19 20 21