Nejprodávanější knihy - leden 2023
fantasy

Písečníci a bludný asteroid
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
fantasy
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
Sto tisíc království - 58%
(2x)
Románový debut mladé autorky se okamžitě dočkal bouřlivého přijetí ze strany žánrové kritiky i čtenářů. Autorka za něj získala cenu Locus a bezpočet nominací včetně těch na ceny Hugo, Nebula a World Fantasy Award. První díl trilogie.
fantasy

Sto tisíc království

238 Kč
99 Kč
Dobrodruh Conan

Sbírka obsahuje povídky Služebníci Bit-Jakinovi, Za Černou řekou, Černý cizinec, Zambulští lidožrouti a Rudé hřeby v novém překladu Romana Tilcera s přihlédnutím k původním Howardovým textům.

fantasy
Ukázky

Dobrodruh Conan

529 Kč
Nutné zlo - 67%
Strhující závěr románového triptychu, ve kterém si Otčina Roberta Harrise podává ruku s Alanem Moorem. Londýnský Westminster 12. května 1940. Druhá světová válka nabírá na obrátkách. Už podruhé.
fantasy
Ukázky

Nutné zlo

302 Kč
99 Kč
Zaklínač V: Křest ohněm
Císař Emhyr chystá svatbu - po sňatku s princeznou Cirillou se stane nejen vládcem Citry, ale podle věštby také pánem celého Severu. Že to s oním plánem nebude tak jednoduché, císař zjistí téměř okamžitě - někdo mu podstrčil dvojnici.
fantasy

Zaklínač V: Křest ohněm

341 Kč
Krysy a Královské moře - 32%
Druhý díl barvité námořní fantasy tetralogie Dobrodružství Chathrandu začíná přesně tam, kde skončilo Spiknutí Ryšavého vlka.
fantasy

Krysy a Královské moře

398 Kč
270 Kč
Spiknutí Ryšavého vlka - 55%
(1x)
Úvodní svazek fantasy tetralogie z paluby fascinujícího námořního korábu.
fantasy

Spiknutí Ryšavého vlka

318 Kč
142 Kč
Silmarillion (ilustrované vydání)
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.
fantasy

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání)
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání)
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.
fantasy

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 299 položek
<< < 1 2 3 4 .. 30 > >>