Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
zdraví a životní styl

Zdraví nad zlato - 20%
Denní cvičení, dobrý spánek, vyvážená strava a spokojená mysl – to jsou klíče ke zdraví a dlouhému životu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdraví nad zlato

467 Kč
374 Kč
Detox jako cesta ke zdraví - 20%
Škodlivé jedy a patogeny ohrožují naše zdraví ještě před narozením, setkáváme se s nimi každý den, omezují a zhoršují kvalitu našich životů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Detox jako cesta ke zdraví

594 Kč
475 Kč
Léčba informací - 20%
(4x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčba informací

198 Kč
158 Kč
Dejte sbohem obezitě - 20%
Čím to je, že přes existenci nespočtu diet se lidstvo potýká s epidemií obezity? Počítáme kalorie, pravidelně se hýbeme, ale ručička na váze stále neklesá.
zdraví a životní styl
Ukázky

Dejte sbohem obezitě

279 Kč
223 Kč
Naučte se správně dýchat - 20%
Každý z nás si myslí, že dýchá správně, dýchání je přece jednou ze základních životních funkcí. Navzdory tomu, co si intuitivně myslíme, dýcháme většinou špatně.
zdraví a životní styl
Ukázky

Naučte se správně dýchat

258 Kč
206 Kč
Tinnitus řešení existuje! - 20%
(2x)
Tinnitus je odborné označení pro hučení, pískání či šelest v uších. Není to nemoc sama o sobě, jde o příznak, jehož pravou příčinu se lékařům dosud nepodařilo zcela odhalit. V současnosti postihuje přibližně deset procent světové populace.
zdraví a životní styl
Ukázky

Tinnitus řešení existuje!

279 Kč
223 Kč
Harmonie těla a mysli - 20%
Naučte se naslouchat svému tělu a nezanedbávejte ho, nabádá nás mistr Osho v promluvách, jež jsou zaměřeny na harmonické propojení těla a mysli. Vnímání těla a láska k němu jsou základem fyzického i duševního zdraví a příjemného pocitu pohody.
zdraví a životní styl
Ukázky

Harmonie těla a mysli

159 Kč
127 Kč
Rozhodni se být zdráv - 20%
(2x)
MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Rozhodni se být zdráv

279 Kč
223 Kč
Léčivá síla ovoce a zeleniny - 20%
Kniha pojednává naprosto nově o léčivém potenciálu více než 50 druhů ovoce, zeleniny a bylinek z volné přírody. Díky informacím, které jinde nenajdete, porozumíte vlastnímu zdraví a ochráníte tak sebe a své blízké před utrpením a nemocemi.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčivá síla ovoce a zeleniny

458 Kč
366 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>