Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
relaxace a cvičení

Bible dřepu - 20%
Americký fyzioterapeut a trenér Aaron Horschig pipravil sadu propracovaných technik a cvik, díky nim snáze odhalíte své slabiny a zbavíte se fyzických omezení nejen pi depování.
relaxace a cvičení
Ukázky

Bible dřepu

297 Kč
238 Kč
Proč spíme - 20%
(3x)
Důkazy, které Walker předkládá, jsou víc než dostačující k tomu, abyste šli spát. Nejde o otázku volby, ale přežití. Čím kratší dobu spíte, tím kratší dobu žijete.
relaxace a cvičení
Ukázky

Proč spíme

299 Kč
239 Kč
Jógová terapie - 20%
Vytvořte si osobní terapeutický plán založený na józe, abyste se zbavili bolestí a dostali se zpět k životu, který si zasloužíte.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jógová terapie

319 Kč
255 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
relaxace a cvičení
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Strečink na anatomických základech - 20%
Potřebujete zvýšit flexibilitu, snížit svalové bolesti, rozvíjet svalovou sílu, a tím pádem zlepšit sportovní výkon?
relaxace a cvičení
Ukázky

Strečink na anatomických základech

407 Kč
326 Kč
Jóga pro holky ze Západu - 20%
(1x)

Cesta do krajiny pánevního dna – cyklická, hormonální, orgánová Jógová knižní průvodkyně na cestě ženského sebepoznáni, na dobrodružném poznávacím zájezdě po galaxii ženského těla, života. Zorientujte se v sobě a objevte své poklady!

relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro holky ze Západu

279 Kč
223 Kč
O čakrách - 20%
Osho se velmi detailně zaměřuje na sedm základních čaker a na sedm různých těl nacházejících se v sedmi rovinách lidského bytí. Průvodce tajemstvím tělesných energií.
relaxace a cvičení
Ukázky

O čakrách

159 Kč
127 Kč
Qigong vsedě - 20%
Autorka knihy Qigong vsedě – deset meditací je zkušenou terapeutkou a léčitelkou s třicetiletou praxí. V textu tentokrát najdeme i pasáže o osobních mystických prožitcích a zkušenostech autorky, návodné obrázky a fotografie kameramana Jiřího Šámala.
relaxace a cvičení
Ukázky

Qigong vsedě

159 Kč
127 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
relaxace a cvičení
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
relaxace a cvičení
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>