Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
ostatní sporty

Kraul - 20%
Trápíte se ve vodě, když se snažíte přeplavat bazén? Myslíte si, že plavete dobře, ale k dokonalosti něco chybí? Chcete se kraul opravdu naučit a necítit se trapně pokaždé, když skočíte do bazénu nebo do rybníka. Tak tohle je kniha pro vás.
ostatní sporty
Ukázky

Kraul

219 Kč
175 Kč
Lékaři na horách: neviditelní hrdinové - 20%
Příběhy o mezích lidských možností, o lidskosti, která prochází zkouškou nad mraky. Příběhy lidí, bez kterých by mnoho dnešních borců vysokohorského lezení nežilo. Himálajští expediční lékaři jsou neviditelní hrdinové, často ale také klíčové postavy expedic, a to nejen když dojde k nehodě…
ostatní sporty
Ukázky

Lékaři na horách: neviditelní hrdinové

279 Kč
223 Kč
Ruský doping - Jak jsem zničil Putinovo tajné dopingové impérium - 20%
V roce 2015 Světová antidopingová agentura WADA v reakci na dopingový skandál v ruském sportu odebrala akreditaci ruskému antidopingovému centru, jehož ředitel Grigorij Rodčenkov následně rezignoval na svou funkci a za dramatických okolností odešel do USA.
ostatní sporty
Ukázky

Ruský doping - Jak jsem zničil Putinovo tajné dopingové impérium

249 Kč
199 Kč
Trénuj jako bojovník - 20%
Ať už trénujete MMA, jiu-jitsu, karate, taekwondo, judo, aikido, kung-fu, krav magu nebo jakékoliv jiné bojové umění, kniha Trénuj jako bojovník je vaším ideálním průvodcem.
ostatní sporty
Ukázky

Trénuj jako bojovník

314 Kč
251 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
ostatní sporty
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Emil Běžec - 20%
(2x)

Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Vypráví o jeho dětství v početné rodině, o mládí v baťovském Zlíně, o době, kdy se u nás rodil běžecký sport…

ostatní sporty
Ukázky

Emil Běžec

279 Kč
223 Kč
Pohybové hry pro školáky - 20%
Jednotlivá cvičení pro rozvoj sportovních dovedností dětí obsahují schematický i slovní popis činnosti, který pomůže jednoduchým a zábavným způsobem vést žáky.
ostatní sporty
Ukázky

Pohybové hry pro školáky

186 Kč
149 Kč
Závod míru aneb Tour Východu - 20%
Od roku 1948 lákal Závod míru diváky, fanoušky, stal se přehlídkou světové amatérské cyklistiky. Na západ od našich hranic se o této cyklistické senzaci psalo jako o Tour de France východu.
ostatní sporty
Ukázky

Závod míru aneb Tour Východu

249 Kč
199 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
ostatní sporty
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Příběhy Corsa rosa - 20%
(1x)
Kniha volně navazuje na Příběhy Staré dámy. Tentokrát se zaměřujeme na druhý z tria slavných třítýdenních závodů – Giro d’Italia.
ostatní sporty
Ukázky

Příběhy Corsa rosa

359 Kč
287 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>