Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
kariéra

Chystáte se udělat strašnou chybu! - 20%
Seznam osudově špatných rozhodnutí v byznysu je dlouhý: příliš silná či slabá důvěra v inovace, podcenění konkurence, lpění na prodělečných akvizicích... Jsou lídři stojící za kolapsy firem skutečně tak nezkušení, nebo přímo špatní? Určitě ne!
kariéra
Ukázky

Chystáte se udělat strašnou chybu!

269 Kč
215 Kč
Manipulatívna rétorika - 20%
(1x)
Medzinárodne úspešný tréner rétoriky vo svojej knihe prezrádza najúčinnejšie manipulatívne triky a techniky. Dozviete sa, ako získať súhlas, vzbudiť sympatie, ukončiť nepríjemné diskusie alebo zvíťaziť pomocou emócií.
kariéra
Ukázky

Manipulatívna rétorika

306 Kč
245 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
kariéra
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Mluv jako TED - 20%

Chyťte svým projevem posluchače za srdce! Chcete, aby vás ostatní poslouchali? Abyste zaujali, musíte své nápady umět prodat. To je dovednost, která otevírá bránu ke splnění vašich snů.

kariéra
Ukázky

Mluv jako TED

249 Kč
199 Kč
Odprezentuj - 20%

Připravte se na cestu k poutavým prezentacím. Okouzlete publikum neotřelými slajdy, přesvědčte obchodní partnery pomocí dat, přitáhněte pozornost posluchačů poutavým příběhem. Naučte se vytvářet prezentace, díky kterým vystoupíte z řady.

kariéra
Ukázky

Odprezentuj

279 Kč
223 Kč
Teorie sociální práce I - 20%
Sociální práce patří v současnosti k progresivně se rozvíjejícím vědním disciplínám a pomáhajícím profesím.
kariéra
Ukázky

Teorie sociální práce I

280 Kč
224 Kč
Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali - 20%
Chcete v práci i v soukromí zaujmout a přesvědčit druhé? Dokážete mluvit uvolněně s přáteli, ale před publikum se necítíte dobře? S touto knížkou se naučíte správně mluvit.
kariéra
Ukázky

Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali

229 Kč
183 Kč
Jak se nespálit při výběru zaměstnanců - 20%
Předchůdce knihy „Jak se nespálit podruhé“ je stále vyhledávaným titulem, neboť jde o komplexní návod k realizaci a vyhodnocení procesu výběru a přijímání pracovníků.
kariéra
Ukázky

Jak se nespálit při výběru zaměstnanců

109 Kč
87 Kč
Jak se stát obchodním zástupcem - 20%
Kniha odhaluje způsoby, jakými přemýšlejí ti, kteří si nové zaměstnance vybírají. Ukáže vám, jak se s nimi naladit na stejnou notu a přesvědčit je o vaší užitečnosti a jedinečnosti.
kariéra
Ukázky

Jak se stát obchodním zástupcem

195 Kč
156 Kč
Přestaňte se v práci stresovat - 20%
Stres patří k nejhorším moderním zabijákům. Vyvolává či zhoršuje řadu chorob, urychluje stárnutí a podepisuje se na mnoha obtížích. Tato publikace se věnuje stresu, který patří v současnosti k nejčastějším, stresu spojenému s prací.
kariéra
Ukázky

Přestaňte se v práci stresovat

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>