Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
kariéra

Emoční inteligence - 20%
Řiďte své emoce – nenechte je, aby řídily ony vás!
kariéra
Ukázky

Emoční inteligence

212 Kč
170 Kč
Umění slovní sebeobrany - 20%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
kariéra
Ukázky

Umění slovní sebeobrany

254 Kč
203 Kč
Vedení porad - 20%
(1x)
V čtivé a praktické knížce zkušeného lektora a facilitátora se dozvíte, jak porady vést, aby plnily svůj účel. Manažerům, vedoucím týmů a ostatním účastníkům porad kniha nabízí ryze praktická témata: čím se efektivně vedené porady liší od těch ostatních.
kariéra
Ukázky

Vedení porad

152 Kč
122 Kč
133 her pro motivaci a rozvoj týmů - 20%
Publikace určená lektorům, manažerům, vedoucím týmů a personalistům umožňuje snadno a velmi efektivně zvyšovat motivaci a rozvíjet schopnosti a dovednosti týmů a jejich členů.
kariéra
Ukázky

133 her pro motivaci a rozvoj týmů

246 Kč
197 Kč
Efektivní vzdělávání zaměstnanců - 20%
Bez efektivního vzdělávání zaměstnanců se v dnešní době neobejde žádná firma, jež chce zvyšovat svou výkonnost a být úspěšná.
kariéra
Ukázky

Efektivní vzdělávání zaměstnanců

271 Kč
217 Kč
Personální práce v malých a středních firmách - 20%
Praktická příručka uznávaného českého odborníka je určena vlastníkům a manažerům malých a středních firem, které nemají specializovaný útvar personalistiky nebo zkušeného personalistu.
kariéra
Ukázky

Personální práce v malých a středních firmách

339 Kč
271 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
kariéra
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Velká kniha rétoriky - 20%
Chcete, aby při vašem proslovu lidé se zaujetím a pozorně poslouchali? Chcete, aby byli překvapeni, jak rychle jim uběhl čas během vašeho vystoupení? Chcete, aby vás následně odměnili zaslouženým potleskem? Díky této knize to zvládnete.
kariéra
Ukázky

Velká kniha rétoriky

271 Kč
217 Kč
27 manipulativních technik - 20%
(1x)
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
kariéra
Ukázky

27 manipulativních technik

254 Kč
203 Kč
Jak získat, udržet a neztrácet autoritu - 20%
Jak rozvíjet a neztrácet autoritu? Jak se bránit zneužití moci? Na čem závisí sociální úspěšnost? Jak efektivně komunikovat v různých situacích? Co podmiňuje, že si nás lidé váží a respektují nás?
kariéra
Ukázky

Jak získat, udržet a neztrácet autoritu

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3