Nejprodávanější knihy - leden 2023
sociologie

Dějiny klasické sociologie - 11%
(1x)
Další vydání knihy, která podává výklad učení sociologů 19. a počátku 20. století z perspektivy změn, jimiž prochází moderní společnost v současné době.
sociologie

Dějiny klasické sociologie

423 Kč
376 Kč
Rivalové, zázraky i podrazy - 11%
Spojení televize a vrcholového sportu vytvořilo specifický a velmi vlivný žánr populární kultury. Vytváření sportovních příběhů, které je pro současná média typické, je zároveň snahou vtisknout těmto narativům trvalejší a ucelenější podobu.
sociologie

Rivalové, zázraky i podrazy

268 Kč
238 Kč
Rozhodování o zdravotní péči v závěru života - 11%
Rozhodování o zdravotní péči v závěru života je palčivou otázkou českého zdravotnictví. Týká se nejen terminálně nemocných, ale i jejich blízkých a zdravotnických pracovníků. Má významné medicínské, psychologické, etické, sociální a právní implikace.
sociologie
Ukázky

Rozhodování o zdravotní péči v závěru života

495 Kč
440 Kč
Tajemství přirozené výchovy - 11%
Mezinárodní bestseller, který obletěl celý západní svět – od Ameriky, přes Velkou Británii, Itálii, Španělsko, Portugalsko, Francii, Německo, Slovensko až po Skandinávii – a všem rodičům, kteří si nevědí rady s výchovou svých ratolestí, otevřel oči…
sociologie
Ukázky

Tajemství přirozené výchovy

358 Kč
318 Kč
Esej o daru, podobě a důvodech směny v archaických společnostech - 11%
Kniha klasika sociologie a etnologie, patřícího do tzv. Durkheimovy školy, z roku 1925 významně ovlivnila vývoj sociální antropologie a patří k povinné četbě řady oborů.
sociologie

Esej o daru, podobě a důvodech směny v archaických společnostech

359 Kč
319 Kč
Neznámá společnost - 11%
(1x)
Sociologická expedice do nitra vlastní země.
sociologie
Ukázky

Neznámá společnost

269 Kč
239 Kč
Technologická past - 11%
Vynálezy můžou být pro lidstvo požehnáním. A pro člověka katastrofou. V roce 2013 všechna světová média vydala zprávu o závěrech odborného článku - téměř polovinu současných pracovních pozic prý může nahradit umělá inteligence.
sociologie

Technologická past

404 Kč
359 Kč
Sametová budoucnost? - 11%
Sborník, jehož cílem je kritická reflexe posledních tří desetiletí české společnosti z hlediska demokracie, sociální nerovnosti, vztahu k minulosti a k Západu, ekologické udržitelnosti nebo digitalizace.
sociologie

Sametová budoucnost?

Petr Drulák (ed.), Petr Agha (ed.)
198 Kč
176 Kč
Tichá dřina - 11%
Co cítíme, když se začne mluvit o sociální třídě? Rozčílení, rozpaky, stud? Máloco prozradí naši třídu tak, jako typ emoce, kterou pocítíme, když se třída objeví jako téma hovoru.
sociologie

Tichá dřina

284 Kč
252 Kč
Česko versus budoucnost - 11%
Uznávaný novinář David Klimeš pojmenovává v aktuální a potřebné knize některé z nejzávažnějších problémů dnešního Česka.
sociologie
Ukázky

Česko versus budoucnost

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>