Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
sociologie

Neznámá společnost - 20%
(2x)
Sociologická expedice do nitra vlastní země. Události posledních měsíců mohly v mnoha lidech zesílit pocit, že realita předstihuje možnosti fikce. Podobné pocity však nemusí být dezorientující ani nejsou důvodem k rezignaci.
sociologie
Ukázky

Neznámá společnost

199 Kč
159 Kč
Sociální fotografie - 20%
Fotografie, které neustále pořizujeme a sdílíme, utvářejí naše sociální vazby, reflektují a proměňují společenské hierarchie i to, kým jsme, jak sami sebe vnímáme, po čem toužíme a na co chceme vzpomínat.
sociologie
Ukázky

Sociální fotografie

180 Kč
144 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
sociologie
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
„Takové normální rodinné historky“ - 20%
Kniha zve čtenáře do intimního světa rodinné paměti, dokumentovaného rozhovory s příslušníky tří generací vybraných rodin.
sociologie
Ukázky

„Takové normální rodinné historky“

198 Kč
158 Kč
Moc krásy - 20%
Může být atraktivita chápána jako investiční strategie? Zvyšuje krása šance na vzestupnou sociální mobilitu a má větší vliv na úspěch než klíčové kompetence?
sociologie
Ukázky

Moc krásy

220 Kč
176 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

sociologie
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Úvod do sociologie - 20%
Upravené vydání učebnice Radomíra Havlíka slouží k základní orientaci při studiu vybraných společenských problémů. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány např. teorii a dějinám sociologie, vztahu společnosti a jedince, sociální struktuře společnosti
sociologie
Ukázky

Úvod do sociologie

90 Kč
72 Kč
Současná francouzská sociologie - 20%
Kniha prezentuje hlavní rysy vývoje francouzského sociologického myšlení od poloviny 20. století do současnosti.
sociologie
Ukázky

Současná francouzská sociologie

320 Kč
256 Kč
44 dopisů z tekutého moderního světa - 20%
Náš tekutý moderní svět není – jako žádná tekutina – schopen zůstat v klidu a podržet si nadlouho svůj tvar. Všechno, nebo téměř všechno se v něm neustále mění.
sociologie
Ukázky

44 dopisů z tekutého moderního světa

320 Kč
256 Kč
Dějiny klasické sociologie - 20%
(1x)
Další vydání knihy, která podává výklad učení sociologů 19. a počátku 20. století z perspektivy změn, jimiž prochází moderní společnost v současné době.
sociologie
Ukázky

Dějiny klasické sociologie

330 Kč
264 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>