Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
romantika

Zlatý střevíček - 20%
(1x)
Ta žena byla všechno, co Alessio nechápal a odmítal. Ale protože bez ní by nedostal to, co patřilo jeho rodině, rozhodl se, že si ji vezme za manželku. Ten muž byl všechno, co Beth nesnášela a nenáviděla.
romantika
Ukázky

Zlatý střevíček

69 Kč
55 Kč
Život plný iluzí - 20%

Čtyři kamarádky se sejdou po letech… a pravda vyplouvá na povrch Aneta má nepříjemné tušení, že v jejím manželství něco nehraje. Ráda by zjistila příčinu, ale musí zároveň řešit problémy v práci a těžko zvladatelnou pubertální dceru.

romantika
Ukázky

Život plný iluzí

209 Kč
167 Kč
Dámská jízda
(2x)
Ze sladké Paříže, města zamilovaných, přijíždí do Prahy šest dam velkého světa. Pět Francouzek a jedna Angličanka. Anne má jasný cíl – navštívit místa, kde pobývali její předkové z matčiny strany. Nachází však mnohem víc, stejně jako její přítelkyně.
romantika
Ukázky

Dámská jízda

179 Kč
Hledám manžela…děti vítány
(1x)
Je vám čtyřicet, nemáte děti a váš manžel vám oznámí, že s mladou milenkou čeká dítě. A že chce rozvod. Tuhle situaci pláč nespraví.
romantika
Ukázky

Hledám manžela…děti vítány

179 Kč
Jane Eyrová - 20%
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
romantika
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
223 Kč
Kroky v dešti - 20%

Minulost se nedá utajit. Spletitý příběh jedné rodiny od populární slovenské autorky. Láska v nelehké době socialismu, utajený sňatek, manželova zrada.

romantika
Ukázky

Kroky v dešti

209 Kč
167 Kč
Pařížská švadlena - 20%
(1x)
Estella a Fabienne – dvě propletená vlákna jednoho neobyčejného příběhu o snech, lásce a trnité cestě za úspěchem v zářivém newyorském světě módy.
romantika
Ukázky

Pařížská švadlena

382 Kč
306 Kč
Praktická svatba - 20%
Giles Redmond, hrabě Revesby, se musí oženit se svojí kamarádkou z dětství Laurel, protože je to jediná cesta, jak zachránit existenci rodinného majetku. Když ji viděl naposledy, byla to taková malá divoška…
romantika
Ukázky

Praktická svatba

109 Kč
87 Kč
Šlechetný lord Ashton - 73%
Příběh z prostředí anglické šlechty s neobvyklou romantickou a milostnou zápletkou.
romantika
Ukázky

Šlechetný lord Ashton

143 Kč
39 Kč
Ztracená naděje - 20%
(4x)
Colleen Hooverová okouzlila čtenáře románem Bez naděje, příběhem toho, co se stalo, když dívka jménem Sky potkala dávno ztraceného přítele z dětství, Deana Holdera. S Holderovou pomocí odhalila Sky šokující rodinná tajemství a vyrovnala se s city a vzpomínkami, které v ní zanechaly hluboké jizvy.
romantika
Ukázky

Ztracená naděje

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 348 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 > >>