Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
romantika

Skandální milenka - 20%
Zjistit, že ta protivná ženská, co se vám usadila ve vstupní hale kancelářské budovy vaší firmy, je vlastně vaše nevlastní sestra, může být nepříjemné. Ale zjistit, že to, co se vám, ať chcete, nebo ne, rozhodla sdělit, úplně změní celý váš život…
romantika
Ukázky

Skandální milenka

69 Kč
55 Kč
Skříň plná Diora - 20%
(1x)
Dávné tajemství skryté v šatníku a tři ženy, jejichž osudy spojila válka…
romantika
Ukázky

Skříň plná Diora

382 Kč
306 Kč
Struny lásky - 20%
Někdy se osud rozhodne poskytnout druhou šanci! Tak jako to udělal v případě klavíristky Rii a pohledného magnáta Lysandra.
romantika
Ukázky

Struny lásky

69 Kč
55 Kč
Těhotná kurtizána - 20%
(2x)
Už od té doby uplynuly víc než tři měsíce, a Oliver stále nemůže zapomenout na kouzelnou noc, kterou v Paříži strávil s jednou půvabnou dívkou…
romantika
Ukázky

Těhotná kurtizána

109 Kč
87 Kč
Únos na karibský ostrov - 20%
(1x)
Chloe nastoupí do baletní společnosti bratrů Casillasových jako kostymérka. Po letech se opět setkává s Louisem a ke svému překvapení zjišťuje, že ho i po čase odloučení miluje stejně, jako když jí bylo sedmnáct.
romantika
Ukázky

Únos na karibský ostrov

69 Kč
55 Kč
V pokušení - 20%
Jsem zvyklý dostat to, co chci a být nejlepší v tom, co dělám. Jako finanční poradce si v New Yorku vydělám majlant a večer neexistuje žena, která by mě odmítla.
romantika
Ukázky

V pokušení

179 Kč
143 Kč
Vášnivé touhy - 20%
(2x)
Lady Hero Battenová, sestra vévody z Wakefieldu, je hrdá na svou dokonalost. Tu chce ještě posílit sňatkem s markýzem z Mandevillu, atraktivním mužem, členem parlamentu a dobrým přítelem jejího bratra vévody.
romantika
Ukázky

Vášnivé touhy

249 Kč
199 Kč
Vila na pobřeží - 20%
(1x)
Když se Winnie dozví o zradě svého šéfa – magnáta Erose Nevrakise, s nímž prožila krátký románek –, rozhodne se zmizet z jeho života a už se nikdy neohlížet zpátky. Dokonce mu ani nesvěří sladké tajemství, které nosí pod srdcem.
romantika
Ukázky

Vila na pobřeží

69 Kč
55 Kč
Všude samý Skot - 20%
(1x)
Londýnská slečna Amelia-Rose Baxterová nebude nikomu za hlupáka. Její rodiče by sice rádi ulovili zetě se šlechtickým titulem, ale ona nikdy nevymění to, čím je, za příslib manželství.
romantika
Ukázky

Všude samý Skot

199 Kč
159 Kč
Vulkán touhy - 20%
Muž, kterého Josephine zachránila před smrtí v temných hlubinách… byl jenom muž. Ale pro ni ten pravý muž! Jenže pak se náhle Alexander proměnil v korunního prince, rozhodnutého spoutat ji zlatými okovy.
romantika
Ukázky

Vulkán touhy

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 348 položek
<< < 1 .. 31 32 33 34 35 > >>