Nejprodávanější tituly - leden 2023
sci-fi

Spasitel
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi

Spasitel

134 Kč
Blade Runner
(1x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
sci-fi

Blade Runner

259 Kč
Bez citu
(2x)
Tři přátelé, jejichž cesty svedla náhoda sice unikli rozpojení, děsivé proceduře, která z nich měla učinit zdroje náhradních orgánů pro vyvolené, ale zdaleka nemají vyhráno.
sci-fi

Bez citu

323 Kč
Loď
V tomto druhém dílu Vzestupu Džainu nás Neal Asher bere na vzrušující jízdu mezihvězdnou politikou v době hrozící války.
sci-fi

Loď

377 Kč
Mise ve vesmíru
Druhý díl oceňované military mystery sci-fi trilogie.
sci-fi

Mise ve vesmíru

323 Kč
Poslední odbočka na Babylon
Silnice vede z nepředstavitelně vzdálené minulosti do daleké budoucnosti. Ti, kteří po ní putují, mohou odbočit do jakéhokoliv místa a času – dokonce i do alternativních proudů historie, které se nikdy neudály.
sci-fi

Poslední odbočka na Babylon

296 Kč
Vzpomínka na Zemi
(5x)
Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.
sci-fi
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

494 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
Stopařův průvodce Galaxií  Omnibus
(2x)
Ano, stopovat po Galaxii se dá, dokonce za méně než třicet altairských dolarů na den...Proslulé dílo galaktického stopaře Douglase Adamse vydáváme v jediném svazku.
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií Omnibus

578 Kč
Svět v bouři
Po mnoha letech nevědomosti a strádání se dal svět konečně do pohybu. Lidé schází na zem, mezi ty, které kdysi opustili, a stvůry z cizí planety.
sci-fi

Svět v bouři

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 326 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 33 > >>