Nejprodávanější tituly - leden 2023
sci-fi

Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 11%
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
478 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1. - 6%
(21x)
Nové ilustrované vydání!
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici...
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1.

253 Kč
238 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 11%
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

sci-fi
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
478 Kč
Upgrade
(4x)
„Jste dalším krokem v lidské evoluci.“
sci-fi

Upgrade

287 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
sci-fi
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

470 Kč
Mechanicum - 11%
(1x)
Jak se plameny zrady šíří Impériem, Horus mobilizuje síly, které jsou mu loajální a intrikuje, aby rozvrátil nebo zničil ty, kdo stojí proti němu. Deváté pokračování cyklu Horovo kacířství.
sci-fi

Mechanicum

350 Kč
311 Kč
Galaxie v plamenech - 20%
(3x)
Když se vojevůdce Horus zotavil ze svých strašlivých zranění, vytáhl s vítězícím říšským vojskem proti vzbouřené planetě Ištvan III.
sci-fi
Ukázky

Galaxie v plamenech

149 Kč
119 Kč
Neopouštěj mě - 11%
(7x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
sci-fi
Ukázky

Neopouštěj mě

313 Kč
278 Kč
Schismatrix plus - 11%

Základní dílo kyberpunku s dalekosáhlým vlivem na pozdější vývoj science fiction! Pro fanoušky kyberpunku a space opery jsme připravili knihu, která by jim v knihovně rozhodně chybět neměla.

sci-fi

Schismatrix plus

449 Kč
399 Kč
Bitva o propast - 11%
(3x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.
sci-fi

Bitva o propast

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 326 položek
<< < 1 2 3 4 .. 33 > >>