Nejprodávanější tituly - leden 2023
medicína

Chorobné znaky a příznaky - 11%
Doplněné a aktualizované vydání domácího odborného bestselleru.
medicína

Chorobné znaky a příznaky

1 979 Kč
1 759 Kč
Léčebná rehabilitace v ortopedii a revmatologii - 11%
Pátý díl z ediční řady Rehabilitační a fyzikální terapie s názvem Léčebná rehabilitace v ortopedii a revmatologii se věnuje vybraným problémům, které souvisí s rehabilitační a fyzikální terapií.
medicína

Léčebná rehabilitace v ortopedii a revmatologii

431 Kč
383 Kč
Poruchy hemostázy v klinické praxi - 11%
Moderní a prakticky pojatá monografie pro pregraduální i postgraduální studium a klinickou praxi se věnuje problematice hemostázy, jejíž porušení může vést k vážným a mezi lékaři obávaným patologickým stavům.
medicína

Poruchy hemostázy v klinické praxi

656 Kč
583 Kč
Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy - 11%
Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy jsou závažná onemocnění dýchacího systému, vyznačující se postupným a nevratným poklesem funkce plic.
medicína

Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy

446 Kč
396 Kč
Respekt a úcta v porodnictví - 11%
Monografie odhaluje hluboký význam dané problematiky, je určena pro odbornou veřejnost, konkrétně pro porodní asistentky, sestry, lékaře (gynekology-porodníky), pro studenty porodní asistence, ošetřovatelství v pregraduální a postgraduální přípravě, pro psychology, pedagogy v oboru porodní asistence a ošetřovatelství.
medicína

Respekt a úcta v porodnictví

224 Kč
199 Kč
Rostliny a lidský mozek - 11%
(1x)
Knia si dala za úkol popsat, nejen jak na nás z hlediska farmakologie nebo psychofarmakologie působí chemické látky odvozené z rostlin a hub, ale zejména proč tomu tak je. K čemu to je rostlině dobré?
medicína

Rostliny a lidský mozek

528 Kč
470 Kč
Syndrom křehkosti - 11%
Kniha zkušených editorů, uznávaného geriatra a paliatra a dětské lékařky, komplexně popisuje současný fenomén medicíny chronických onemocnění – tzv.
medicína

Syndrom křehkosti

809 Kč
719 Kč
Změněné stavy - 11%
(2x)
Co se s vámi děje při pití kávy? Působí čokoláda opravdu jako afrodiziakum? Jak fungují takové drogy jako alkohol a cannabis? Hrála psychedelie roli v evoluci člověka?
medicína

Změněné stavy

203 Kč
180 Kč
Lékařská mikrobiologie - 11%
Od mediků pro mediky, to byl původní záměr při sepisování učebního textu, který začala připravovat tvůrčí skupina Medici Boni ještě při studiu medicíny.
medicína

Lékařská mikrobiologie

1 043 Kč
927 Kč
Dějiny psychologie - 11%
(1x)
Psychologie citlivě reaguje na předmět svého vědeckého zkoumání, kterým je lidská mysl a její proměny v prudce se vyvíjejícím světě.
medicína

Dějiny psychologie

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 209 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>