Nejprodávanější tituly - leden 2023
záhady a otazníky

Stonehenge. Chrám pravěké Británie - 11%
Stonehenge je mnohem víc než jen působivý soubor obřích kamenných kvádrů: je symbolem prastaré moudrosti a odlišných kulturních hodnot dávno zašlých časů.
záhady a otazníky

Stonehenge. Chrám pravěké Británie

203 Kč
180 Kč
Záhady, nebo naše neznalost? - 11%
Neobvyklé osobní zkušenosti se záhadami, tajemnem a nepochopitelnými jevy ve světě kolem nás přináší autor publikující pod jménem Jan Ladislav.
záhady a otazníky

Záhady, nebo naše neznalost?

170 Kč
151 Kč
Skleněné tunely - 20%
Ve vesmíru existují biliony miliard galaxií, každá galaxie má několik miliard hvězd. A to není přesné množství, jelikož počet galaxii určujeme jenom v námi pozorovatelné oblasti vesmíru.
záhady a otazníky
Ukázky

Skleněné tunely

249 Kč
199 Kč
Tajemný hrad Karlštejn - 20%
(1x)
Majestátný hrad nad hladinou Berounky je němým svědkem vrcholné slávy českých zemí. Víme, že Karlštejn nechal postavit Karel IV., že zde byly přechovávány korunovační klenoty a že kaple sv. Kříže skrývá tajemnou symboliku.
záhady a otazníky
Ukázky

Tajemný hrad Karlštejn

189 Kč
151 Kč
Tajemství ďáblovy bible - 11%
(1x)
Před necelými osmi sty lety v chudém benediktýnském klášteru v Podlažicích se jakoby zázrakem objevuje velmi podivný rukopis. Největší jaký kdy na světě existoval. Podle legendy není dílem člověka, ale samotného ďábla.
záhady a otazníky

Tajemství ďáblovy bible

179 Kč
159 Kč
Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je - 6%
Pokud Vám už konvenční vysvětlení nedávají smysl a chcete prozkoumat další možnosti, přečtěte si tuto knihu. Hluboký, radikální pohled na historii naší planety a její budoucnost.
záhady a otazníky

Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je

279 Kč
262 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3