Nejprodávanější tituly - květen 2024
záhady a otazníky

Rozhovory s Nostradamem – svazek I - 11%
První svazek nového revidovaného vydání trilogie Rozhovory s Nostradamem, který obsahuje aktualizace událostí, které se již od původního vydání v roce 1989 udály. Stanou se i ostatní?
záhady a otazníky

Rozhovory s Nostradamem – svazek I

513 Kč
456 Kč
Duše vzpomíná na Hirošimu - 11%
Jak může souviset smrt japonského muže při atomovém výbuchu v Hirošimě s mladou americkou dívkou? Neodbytná vzpomínka na strašlivou smrt se propsala napříč časem a prostorem a způsobila, že mladá dívka vyhledala terapii minulými životy...
záhady a otazníky

Duše vzpomíná na Hirošimu

324 Kč
288 Kč
Největší záhady zločinu - 11%
Podívejte se na nejznámější nevyřešené kriminální případy pohledem nezávislého vyšetřovatele a rozluštěte největší záhady zločinu. Populární badatel a reportér Jaroslav V. Mareš rozkrývá proslulé případy, které otřásly naší společností.
záhady a otazníky

Největší záhady zločinu

359 Kč
319 Kč
Největší utajované záhady světa - 20%
Máte jedinečnou příležitost ochutnat pamlsky z tajné kuchyně světových vlád – nechybí argumenty očitých svědků a milovníků konspiračních teorií. Obsah knihy hovoří za vše ...
záhady a otazníky
Ukázky

Největší utajované záhady světa

98 Kč
78 Kč
Hřbitov - 11%
Děsivá setkání s nadpřirozenem v podání nejznámějších démonologů světa
záhady a otazníky
Ukázky

Hřbitov

332 Kč
295 Kč
Ufo nad Českem - 11%
Spatřili jste někdy UFO? Nikoliv „zelené mužíčky“, ale něco skutečně tajemného, co se vám nedařilo nijak vysvětlit. Jaký to byl pocit? Co prožívají svědkové záhadných jevů nad našimi hlavami, jež nazýváme UFO?
záhady a otazníky

Ufo nad Českem

314 Kč
279 Kč
Atomový protektorát - 11%
Na sklonku druhé světové války se Adolf Hitler upínal k zázračné zbrani, která by zvrátila poměr sil. Šlo jen o bláznivou chiméru zoufalého muže, nebo byl nacistický jaderný program dál, než se všeobecně soudí?
záhady a otazníky

Atomový protektorát

359 Kč
319 Kč
Hitlerova monstra - 11%
Fascinace nacistů okultismem je dnes už legendární, přesto se dnes nezřídka odbývá s tím, že se příliš přeceňuje nebo že šlo jen o Himmlerovu osobní posedlost.
záhady a otazníky
Ukázky

Hitlerova monstra

716 Kč
636 Kč
Svědectví o smrti Jana Masaryka - 11%
Na podzim 2019 bylo z iniciativy Václavy Jandečkové zahájeno páté oficiální vyšetřování smrti Jana Masaryka. Ve své knize líčí několikaletou svízelnou cestu za tímto cílem a do jejího středu staví unikátní svědectví kriminalisty Vilibalda Hofmanna.
záhady a otazníky
Ukázky

Svědectví o smrti Jana Masaryka

405 Kč
360 Kč
Démonologové - 11%
(2x)
Zapomeňte na lacinou duchařinu, čeká vás naprosto seriózní výprava do hrůzyplných domů, k postelím posedlých lidí a do prostorů, kam byste se báli jít i za denního světla.
záhady a otazníky

Démonologové

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>