Nejprodávanější Kniha - leden 2023
filosofie a náboženství

Svět dharmy 2/2022 - 11%
Buddhismus je třetí největší světové náboženství a buddhistická komunita v Čechách a na Slovensku – stejně jako ve všech západních zemích – stále roste. Časopis Svět Dharmy nabízí přehled o tom, co se děje v buddhistickém životě u nás i ve světě.
filosofie a náboženství

Svět dharmy 2/2022

135 Kč
120 Kč
Svět iónských archaických kosmologií - 11%
Iónské archaické kosmologie patří mezi nejstarší výklady univerza. Představují pojetí Země, nebe a nebeských těles, které předložili na počátku filosofie v 6. století př. Kr. iónští myslitelé: Míléťané Thalés, Anaximandros a Anaximenés, ...
filosofie a náboženství

Svět iónských archaických kosmologií

404 Kč
359 Kč
Drtikol. Duchovní cesta 2 - 11%
(1x)
Další svazek Duchovní cesty z knižnice Františka Drtikola pokračuje v postupném odkrývání dochovaných autentických textových a obrazových materiálů filosofického a uměleckého odkazu Františka Drtikola.
filosofie a náboženství

Drtikol. Duchovní cesta 2

711 Kč
632 Kč
I-ťing - kniha proměn - 11%
(5x)
Jedna z nejstarších knih lidského rodu, která významně ovlivňovala vývoj čínské civilizace a filozofie. Její původ se váže k počátkům dynastie Sia v 18. století př. n. l.
filosofie a náboženství

I-ťing - kniha proměn

425 Kč
378 Kč
Čtvrtá politická teorie - 11%
(2x)
Každý politický systém moderní éry se odvozoval od některé ze tří velkých ideologií. První a nejstarší z těchto ideologií je liberalismus, druhou je komunismus, třetí je fašismus.
filosofie a náboženství

Čtvrtá politická teorie

611 Kč
543 Kč
Egyptská původní gnose 3.díl - 11%
Kniha, která se vám právě dostává do rukou je třetím ze série čtyř dílů, přinášející pokračování uceleného českého překladu Corpus Hermeticum, ranně hermetického textu, který se do Evropy dostal v první polovině 15. století.
filosofie a náboženství

Egyptská původní gnose 3.díl

981 Kč
872 Kč
Egyptská původní gnose 4.díl - 11%
Kniha, která se vám právě dostává do rukou je posledním ze série čtyř dílů, přinášející pokračování uceleného českého překladu Corpus Hermeticum, ranně hermetického textu, který se do Evropy dostal v první polovině 15. století.
filosofie a náboženství

Egyptská původní gnose 4.díl

1 008 Kč
896 Kč
Historie Bible - 11%
Kniha představuje „dějiny Bible“, a to jak dějiny jejího vzniku a utváření, tak dějiny jejího působení, způsobů interpretace a užívání v židovské a křesťanské tradici.
filosofie a náboženství

Historie Bible

619 Kč
550 Kč
Kam kráčí středověká filosofie? - 11%
Co je to středověká filosofie? Jak myslet z hlediska filosofie jednotu „období“, které trvá deset století? Kdy středověk začíná? Kdy končí?
filosofie a náboženství

Kam kráčí středověká filosofie?

71 Kč
63 Kč
Kierkegaard a mořská panna - 11%
(1x)
Hluboko v moři, v korálovém paláci skrytém před lidskými zraky, žila princezna. Rodiče si jí vážili, zasnoubili s nejkrásnějším a nejsladším z mloků a byla prý nejšťastnější ze všech mořských panen. A přesto byla mladá princezna zoufalá...
filosofie a náboženství
Ukázky

Kierkegaard a mořská panna

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 462 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 47 > >>